Gjest kizi Skrevet 4. januar 2006 Skrevet 4. januar 2006 det er jo hvitt mel, ser ikke ut som det inneholder fiber i melet heller. Er det like god kvalitet det som kjøpes på rema kontra naturkostbutikker? 0 Siter
puttelull Skrevet 4. januar 2006 Skrevet 4. januar 2006 Aner virkelig ingenting om kvalitetsforskjellene, men jeg har prøvd det! Kjøpte en sånn ferdigpakke, riktignok, og lagde rundstykker. Det er kjempegodt! Det blir ganske mye mørkere når det er stekt enn når det er "rått". Anbefales! Jeg kjøpte mjølet på Coop-marked. 0 Siter
tiliti Skrevet 4. januar 2006 Skrevet 4. januar 2006 Det er jo for det første mye bedre. Men til poenget så gir det saktere blodsukkerstigning på grunn av høyere proteininnhold. I tillleg inneholder det mer magnesium, sink, jern og kobber enn vanlig hvetemel. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.