PJasmin Skrevet 4. januar 2006 Del Skrevet 4. januar 2006 Tidlig i svangerskapet, ca 4-5 uker etter befrukning, var jeg på en ukes ferietur til California, USA. Forsøkte å være forsiktig med hva jeg spiste, men våknet opp en natt med magesmerter og kaldsvetting og måtte bare styrte til toalettet med kraftig diare. Hadde spist kylling ved en fastfood restaurant dagen i forveien. Hadde diare kun denne ene dagen, men formen var litt redusert resten av uken. Mitt spørsmål nå er hvor farlig en slik matforgiftning (salmonella?) kan være for fosteret. Kan det være fare for misdannelser/hjerneskader? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212641-graviditet-og-matforgiftning/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mette Moen, Gynekolog Skrevet 4. januar 2006 Del Skrevet 4. januar 2006 Mon ikke ganske mange kvinner opplever en slik episode mens de er gravide? Salmonella gir ikke fosterskade og med slik infeksjon hadde du nok vært sykere. Toxoplasmose-infeksjon kan gi fosterskade, infeksjon kan overføres ved spising av rått kjøtt, men neppe ved stekt kylling. Så jeg tror du kan ta det helt med ro og glede deg over graviditeten. Vennlig hilsen Mette H Moen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212641-graviditet-og-matforgiftning/#findComment-1554080 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 4. januar 2006 Del Skrevet 4. januar 2006 Det er vel neppe noen stor trøst men jeg opplevde det samme som deg i uke 8. Kastet opp og det hele, de andre som spiste ble også syke. Kinarestaurant - biffstrimler og bambusskudd. Vesla er 5 år og superfrisk, ikkeno galt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212641-graviditet-og-matforgiftning/#findComment-1554087 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.