Gjest stappa Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Jeg koker potetene nå, hva gjør jeg etterpå? 0 Siter
Gjest stappestapp Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 http://www.multinet.no/~kyrret/potetstappe.html 0 Siter
Tweetybilla Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 jeg moser de i foodprosessoren sammen med litt melk til den har passe konsistens. Sist hakket jeg en løk og hadde i, det ble kjempegodt! Ikke glem å smak til med krydder! God middag! 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Jeg slenger oppi et par gode smørklatter, har på litt salt, pepper og muskatt og en skvett melk. Stapper så med en potetstapper og sper med melk til jeg synes den har passe konsistens. Noen varmer melken først, men det pleier ikke jeg. Anbefaler ikke foodprosessor da poteter lett blir til rene limet da. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Jeg slenger oppi et par gode smørklatter, har på litt salt, pepper og muskatt og en skvett melk. Stapper så med en potetstapper og sper med melk til jeg synes den har passe konsistens. Noen varmer melken først, men det pleier ikke jeg. Anbefaler ikke foodprosessor da poteter lett blir til rene limet da. Jeg gjør det på samme måten. 0 Siter
Tweetybilla Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Jeg slenger oppi et par gode smørklatter, har på litt salt, pepper og muskatt og en skvett melk. Stapper så med en potetstapper og sper med melk til jeg synes den har passe konsistens. Noen varmer melken først, men det pleier ikke jeg. Anbefaler ikke foodprosessor da poteter lett blir til rene limet da. Det funker fint hos meg! har bare ikke så full fart på! :-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Hiver oppi et hvitløksfedd eller to sammen med potetene (kokes helt), heller av vannet når potetene er møre, slenger oppi en klatt smør og en slant melk, salt og pepper og moser alt sammen og rører litt. 0 Siter
favn Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Smør, melk, salt, pepper, muskat og et vispet egg. Stappes lett for hånd, i maskin blir det seeeeigt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.