Ilovenewyork Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Noen som har en god gryterett oppskrift å dele med meg?? Har alltid lyst på å prøve noe nytt,så jeg er åpen for alle forslag. På forhånd takk!! 0 Siter
Aryane Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Denne er utrolig god: Chow Chow Ca 600 gr grytekjøtt av svin 2 løk 2 ss smør 1-2 ts karri (etter smak) 1 ts salt 1 kryddermål pepper Ca 3 dl væske (saft fra ananas, sopp og vann) 1 liten boks champigon 1 liten boks ananas i biter 4 ss tomatpure 1 ss soyasaus 1 dl kremfløte 1 ss maizennamel 1. Skjær kjøttet i terninger eller strimler og finhakk løken 2. Smelt smøret i pannen, la smøret bli nøttebrunt. 3. Brun raskt små porsjoner med kjøtt. 4. Kok ut pannen med litt av væsken mellom hver bruning og ha det over i en gryte. 5. Brun løken og ha den i gryten. 6. Krydre med karri, salt og pepper og spe med væsken 7. La kjøttet trekke under lokk ved 80 o C i ca 30 min. til det er mørt 8. Tilsett sopp, ananas, tomatpure, soyasaus og maizennamel utrørt i fløten og gi det et oppkok. 9. Smak til med salt og karri 10. Server med ris og en grønn salat til. 0 Siter
Ilovenewyork Skrevet 5. januar 2006 Forfatter Skrevet 5. januar 2006 Denne er utrolig god: Chow Chow Ca 600 gr grytekjøtt av svin 2 løk 2 ss smør 1-2 ts karri (etter smak) 1 ts salt 1 kryddermål pepper Ca 3 dl væske (saft fra ananas, sopp og vann) 1 liten boks champigon 1 liten boks ananas i biter 4 ss tomatpure 1 ss soyasaus 1 dl kremfløte 1 ss maizennamel 1. Skjær kjøttet i terninger eller strimler og finhakk løken 2. Smelt smøret i pannen, la smøret bli nøttebrunt. 3. Brun raskt små porsjoner med kjøtt. 4. Kok ut pannen med litt av væsken mellom hver bruning og ha det over i en gryte. 5. Brun løken og ha den i gryten. 6. Krydre med karri, salt og pepper og spe med væsken 7. La kjøttet trekke under lokk ved 80 o C i ca 30 min. til det er mørt 8. Tilsett sopp, ananas, tomatpure, soyasaus og maizennamel utrørt i fløten og gi det et oppkok. 9. Smak til med salt og karri 10. Server med ris og en grønn salat til. Takk for det. Den hørtes kjempe god ut. Nå ble jeg jammen sulten gitt..) 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 2 poser Toro spaghettisaus 2 bokser knuste hermtiske tomater 1-2 bokser babymais (kuttes i biter) 800 g kjøttdeig Champignon om du liker det Vi pleier å sile sauspulveret da min søster er allergisk mot løk, men det er ikke nødvendig. Lag sausen som på pakken, ha i tomatene og kok som anvist på pakken. Ha i babymaisen mot slutten. Soppen freses litt i smør i stekepannen før den has oppi eller serveres ved siden av. Stek kjøttdeigen med pepper, basilikum og hvitløk (presset, hakket el. revet). Ha i kjøttdeigen og la den gjerne stå og trekke en stund. Server med (fersk) båndpasta, broccoli og fetaostbiter. Nammmm!!!!! 0 Siter
Aryane Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Takk for det. Den hørtes kjempe god ut. Nå ble jeg jammen sulten gitt..) Den er kjempegod, litt eksotisk smak, har ikke hatt den på en stund, tror jammen jeg skal lage den i morgen ) 0 Siter
Mista nikket Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Kjøper kebabstrimler i Sverige og de er deilig krydra. Har oppi fløte,sopp,stekt løk og mye hvitløk. Krydrer med gurkemeie og basilikum. Serveres med en god salat og basmatiris tilsatt hvitløk, rød chili, paprika og koriander. En sikker vinner her i huset. 0 Siter
Ilovenewyork Skrevet 6. januar 2006 Forfatter Skrevet 6. januar 2006 Tusen takk til alle for gode forslag. Ja nå er det bare å sette i gang med å lage mat da...) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.