Gå til innhold

Steinbit


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Hvis du ikke er redd for kalorier, så lager du fløtesaus med karry.

Stek steinbitfileten på vanlig måte, med smør, salt og pepper. Ta ut fileten.

Ha i karry og fres det lett, hell til slutt fløte i panna og kok det litt.

Steinbit er ikke godt når det er for mye stekt.

Gjest Settlers
Skrevet

I folie med kryddersmør og gressløk.

I hvor lang tid da?

Gjest Yndygo
Skrevet

Skjerp dine krav til fiske måltider. Fytterakkern for en jævlig konsistens det er på steinbiten. Nei, takke meg torsk.

Gjest Settlers
Skrevet

Skjerp dine krav til fiske måltider. Fytterakkern for en jævlig konsistens det er på steinbiten. Nei, takke meg torsk.

Steinbit er kjempegodt! Kokt torsk skjelver på fatet, det er ikke så godt nei...

Annonse

Gjest Yndygo
Skrevet

Steinbit er kjempegodt! Kokt torsk skjelver på fatet, det er ikke så godt nei...

Fisk skal ikke har konsistens som oksekjøtt, slik jeg syns steibit har.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...