Gjest Settlers Skrevet 8. januar 2006 Skrevet 8. januar 2006 Noen tips til tilbredelse av steinbit? 0 Siter
keinstein Skrevet 8. januar 2006 Skrevet 8. januar 2006 Hvis du ikke er redd for kalorier, så lager du fløtesaus med karry. Stek steinbitfileten på vanlig måte, med smør, salt og pepper. Ta ut fileten. Ha i karry og fres det lett, hell til slutt fløte i panna og kok det litt. Steinbit er ikke godt når det er for mye stekt. 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 8. januar 2006 Skrevet 8. januar 2006 I folie med kryddersmør og gressløk. I hvor lang tid da? 0 Siter
Gjest Yndygo Skrevet 8. januar 2006 Skrevet 8. januar 2006 Skjerp dine krav til fiske måltider. Fytterakkern for en jævlig konsistens det er på steinbiten. Nei, takke meg torsk. 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 8. januar 2006 Skrevet 8. januar 2006 Skjerp dine krav til fiske måltider. Fytterakkern for en jævlig konsistens det er på steinbiten. Nei, takke meg torsk. Steinbit er kjempegodt! Kokt torsk skjelver på fatet, det er ikke så godt nei... 0 Siter
Gjest Yndygo Skrevet 9. januar 2006 Skrevet 9. januar 2006 Steinbit er kjempegodt! Kokt torsk skjelver på fatet, det er ikke så godt nei... Fisk skal ikke har konsistens som oksekjøtt, slik jeg syns steibit har. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.