Gå til innhold

Hva har vi til fondue?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når det møtet jeg skisserte kommer til virkelighet, så syns jeg at du skulle invitere meg på en slik middag som dette.

SELVSAGT!!! ;-) Du er hjertlig velkommen!!

Fortsetter under...

Skrevet

Det hadde kanskje vært en god idé! ;-)

Bare så synd at alkoholen fordamer ved noen-og-søtti grader! *S*

Jeg vet det, men det var likevel en uvant kombinasjon for meg, for å si det mildt...

Skrevet

Jeg vet det, men det var likevel en uvant kombinasjon for meg, for å si det mildt...

Helt normalt at ostefondue smakssettes med brennevin. De fleste oppskriftene foreskriver kirsch, men det vet jeg ikke helt hva er for noe. Gin, genever o.l. kan også brukes, og ettersom vi begge liker smaken av gin, og det uansett er noe vi har i huset, så bruker vi det! :-)

http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=600

http://www.sol.dk/opskrifter/samlingen/p0720080.html

Skrevet

SELVSAGT!!! ;-) Du er hjertlig velkommen!!

Hjelpe meg i tråden min om Kitchen Aid?

Skrevet

Hjelpe meg i tråden min om Kitchen Aid?

Svar er sent !! :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...