serendipity Skrevet 10. januar 2006 Skrevet 10. januar 2006 Når det møtet jeg skisserte kommer til virkelighet, så syns jeg at du skulle invitere meg på en slik middag som dette. SELVSAGT!!! ;-) Du er hjertlig velkommen!! 0 Siter
laban Skrevet 10. januar 2006 Skrevet 10. januar 2006 Det hadde kanskje vært en god idé! ;-) Bare så synd at alkoholen fordamer ved noen-og-søtti grader! *S* Jeg vet det, men det var likevel en uvant kombinasjon for meg, for å si det mildt... 0 Siter
morsan Skrevet 10. januar 2006 Skrevet 10. januar 2006 Jeg vet det, men det var likevel en uvant kombinasjon for meg, for å si det mildt... Helt normalt at ostefondue smakssettes med brennevin. De fleste oppskriftene foreskriver kirsch, men det vet jeg ikke helt hva er for noe. Gin, genever o.l. kan også brukes, og ettersom vi begge liker smaken av gin, og det uansett er noe vi har i huset, så bruker vi det! :-) http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=600 http://www.sol.dk/opskrifter/samlingen/p0720080.html 0 Siter
cecily Skrevet 10. januar 2006 Skrevet 10. januar 2006 SELVSAGT!!! ;-) Du er hjertlig velkommen!! Hjelpe meg i tråden min om Kitchen Aid? 0 Siter
serendipity Skrevet 10. januar 2006 Skrevet 10. januar 2006 Hjelpe meg i tråden min om Kitchen Aid? Svar er sent !! :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.