nilia Skrevet 11. januar 2006 Skrevet 11. januar 2006 Hei Jeg har tidligere hatt en kakebunn i fryseren, men da bare en uke. Og den var veldig god når jeg tinte den. En annen bunn jeg hadde, lå noen uker lenger i fryseren, og den var ikke fult så god. Har det noe med tiden i fryseren å gjøre, eller _var_ bare ikke den ene bunnen like god som den andre tro?! Hvor lenge holder en sukkerbunn seg i fryseren. Skal lage marsipankake til barndåpen i februar, og kunne godt tenkt meg å lage bunnen til kakene allerede nå. Men så er jeg redd for at den ikke blir så god hvis jeg fryser den nå?! Kanskje det er bedre og lage den et par dager i forveien istedenfor? Hvor lenge holder den seg før jeg bruker den? Skal den i så fall oppbevares i kjøleskap eller i romtemperatur? (Ligger jo i romtemperatur i butikkene, men der er de jo pakket med tett plast..hmmm). Noen som kan komme med gode råd? 0 Siter
Gjest kakebake Skrevet 11. januar 2006 Skrevet 11. januar 2006 Vil ikke anbefale å fryse de. Lag dem et par dager tidligst i forveien, og oppbevar dem i kjøleskap, tett innpakket. 0 Siter
Hønemoren Skrevet 11. januar 2006 Skrevet 11. januar 2006 I forbindelse med bursdager har jeg flere ganger bakt sukkerbrødet på forhånd og fryst det. Tint det på benken samme dag og lagd kaka med en gang. Fungerer bra for meg. 0 Siter
nilia Skrevet 12. januar 2006 Forfatter Skrevet 12. januar 2006 Heisann! Tusen takk for svar begge to 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.