Gjest filkeelsker Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Hvordan tilbereder man dem så de blir spiselige?Kjøpte to dikre økonomipakker i Sverige før jul 0 Siter
Åsemor Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Jeg kjøpte noen laksefileter på butikken her om dagen, og der stod det at de skulle stekes i stekepanna 5-6 minutter på hver side hvis de var tint (skulle helst være det) eller 8-10 minutter på hver side hvis de var frosne. Det stod muligens at man kunne ha de i stekeovnen og. 0 Siter
Gjest lysrøret Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Legg hver filet i folie med olje eller smørklatt og salt. Sett inn i ovnen på 200 grader. Vent 15 min. og sjekk fisken om den må stekes lengre. Det er nydelig mat! 0 Siter
Velouria Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Pakker dem inn i aluminiumsfolie med purre, hvitløk, sitron, pepper og ei lita smørklatt. Eller:http://www.jamieoliver.com/recipes/2004/06/16/crispy_salmon.php eller en av disse: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=41667&a=452875&advVisible=false&pageArt444549=0&av704si=-1&av704ko=-1&ingredients=lax&doTheSearch=S%F6k 0 Siter
Mista nikket Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Jeg legger de dypfryste i en smurt form rett i ovnen som er forvarmet til 200grader. Steker de i ca 20 min. eller til det blir litt gyllen farge på toppen. Serveres med rømme og agurksalat 0 Siter
KaVa Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Enkleste variant: Kjøp en pakke fløtegratinerte poteter, ha oppi laksefiletene (gjerne frosne) og grønnsaker som du liker. Ha revet ost oppå om ønskelig. (Jeg foretrekker uten). Ha i forvarmet ovn i ca 40 min. Enkelt og greit - og godt! Eller: Tin fileetene stek på grillpanne eller stekepanne til fisken er lett gjennomstekt. Skal ikke stekes for lenge, da blir det lett tørt. Du kan også se på www.fisk.no 0 Siter
laban Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Enkleste variant: Kjøp en pakke fløtegratinerte poteter, ha oppi laksefiletene (gjerne frosne) og grønnsaker som du liker. Ha revet ost oppå om ønskelig. (Jeg foretrekker uten). Ha i forvarmet ovn i ca 40 min. Enkelt og greit - og godt! Eller: Tin fileetene stek på grillpanne eller stekepanne til fisken er lett gjennomstekt. Skal ikke stekes for lenge, da blir det lett tørt. Du kan også se på www.fisk.no Eller like gjerne http://www.godfisk.no/ 0 Siter
KaVa Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Eller like gjerne http://www.godfisk.no/ Takker, Laban - det var selvsat korrekt link! 0 Siter
kaffepiken Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Jeg pleier å lage en god marinade, av f.eks olivenolje, sitron, litt sukker, salt og provencekrydder, heller det over filetene og ovnsbaker dem. Et annet alternativ som er veldig godt, er å ta et glass pestosaus over filetene, og ovnsbake dem. 0 Siter
laban Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Takker, Laban - det var selvsat korrekt link! Ja, den andre er litt kjedelig. 0 Siter
KaVa Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Eller like gjerne http://www.godfisk.no/ Litt minimalistisk, på en måte :-) 0 Siter
Speak Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Jeg kaster de oftest i stekepanna med salt, pepper og litt sitron. Super-enkelt og veldig godt. Serveres med f.eks. poteter og hollandais-saus. Har også kuttet dem i terninger og lagt de i en saus og servert til pasta. Ostesaus og thaisaus har fungert bra. 0 Siter
fresja Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Jeg legger laksefileene i folie sammen med hakket løk og de grønnsaker jeg måtte ha for hånden, evt også potetbiter. Så heller jeg over litt olje, vann eller melk og sitronsaft. Litt salt/seltin. Jeg steker det i stekeovnen i 15-40 min alt etter som hvor mye jeg har og om laksen/grønnsakene er opptint eller frosset. Har vel litt lavere temperatur enn noen foreslo her. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.