morsan Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Lurte på å lage Shepherd's Pie, som da er sånn kjøttgreier i bunn med potetmoslokk. Kan man fryse dette med godt resultat? 0 Siter
AAA Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Ja det kan man. Svigermoren min pleier å lage flere sånne av gangen og så fryse ned. Namnam... MVH 0 Siter
Babette Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Spørsmålet er egentlig godt, for rå poteter blir jo grønne når de fryser. Men det går. Det vet jeg fordi det finnes en ferdigrett fra frysedisken med durter med potetmos på. 0 Siter
morsan Skrevet 13. januar 2006 Forfatter Skrevet 13. januar 2006 Spørsmålet er egentlig godt, for rå poteter blir jo grønne når de fryser. Men det går. Det vet jeg fordi det finnes en ferdigrett fra frysedisken med durter med potetmos på. Takk for svar! :-) 0 Siter
morsan Skrevet 13. januar 2006 Forfatter Skrevet 13. januar 2006 Ja det kan man. Svigermoren min pleier å lage flere sånne av gangen og så fryse ned. Namnam... MVH Takk for svar! :-) 0 Siter
annegunn Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Jeg trodde det var velkjent for alle som har vært igjen most babymat-stadiet at opptint potetstappe var omtrent som lim, jeg? Men Shepherd's Pie er knallgodt. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Jeg trodde det var velkjent for alle som har vært igjen most babymat-stadiet at opptint potetstappe var omtrent som lim, jeg? Men Shepherd's Pie er knallgodt. Men den må da være fersk?! 0 Siter
keinstein Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Noe av stivelsen blir til sukker noen ganger i poteter, så det blir søtt. Men kanskje ikke? 0 Siter
Babette Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Noe av stivelsen blir til sukker noen ganger i poteter, så det blir søtt. Men kanskje ikke? Jeg tror det er bare hvis potetene er rå og ubehandlet. Frysedisken flommer jo over av diverse pommesgreier. 0 Siter
annegunn Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Men den må da være fersk?! Var ikke spørsmålet om den kunne fryses? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Var ikke spørsmålet om den kunne fryses? Æsj! 0 Siter
annegunn Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Æsj! Leste du bare svaret mitt, eller? Faktisk lurer jeg på om vi ikke har sånn Shepherd's Pie-kryddermix som vi har kjøpt i Engalnd en gang... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Leste du bare svaret mitt, eller? Faktisk lurer jeg på om vi ikke har sånn Shepherd's Pie-kryddermix som vi har kjøpt i Engalnd en gang... Hm.. Hvilken vin passer til? 0 Siter
annegunn Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Hm.. Hvilken vin passer til? - Nårtid smager en Amarone best? - Hvergang (fritt etter hukommelsen, men personlig vri) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 - Nårtid smager en Amarone best? - Hvergang (fritt etter hukommelsen, men personlig vri) Ammis, ja. Kanskje jeg skulle kline til med det i dag? 0 Siter
annegunn Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Ammis, ja. Kanskje jeg skulle kline til med det i dag? Skal du vel det... Er det i morgen du skal til pers som toastmaster? Eller i dag? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Skal du vel det... Er det i morgen du skal til pers som toastmaster? Eller i dag? I dag. Skal på polet en tur nå snart, dernest finpusse litt på talen over et par glass. Dessuten må jeg få i meg noe kaffe snart, for nå har jeg dritvondt i hue. Og jeg har ikke drikki kaffe ennå i dag. 0 Siter
annegunn Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 I dag. Skal på polet en tur nå snart, dernest finpusse litt på talen over et par glass. Dessuten må jeg få i meg noe kaffe snart, for nå har jeg dritvondt i hue. Og jeg har ikke drikki kaffe ennå i dag. Lykke til *langer over en espresso* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Lykke til *langer over en espresso* Dobbel? *håpefull* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.