Gjest Dolly 28 uker i morgen Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Kjøpte en pakke med kjøtt til halv pris pga. at det gikk ut 1-2 dager etterpå.La det i fryseren med engang jeg kom hjem. Det er ikke noe farlig å spise det etter at det er gjennomstekt?Er tynne skiver.. Husker ikke hva det heter,for jeg har det ikke her.Det er noe jeg kjøpte i Sverige-noe med biff.. 0 Siter
simane Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Det sies at man kan spise all alags kjøtt så sant det er gjenomstekt. Så sant det er skikkelig stekt, har en fin og frisk farge og lukt er det nok helt trygt. 0 Siter
Gjest Zuleika Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Datoen det går utpå har med kvalitet å gjøre. Hvis kjøtt ligger for lenge i fryseren kan det bli tørt og ikke så godt på smak. Det blir ikke farlig. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 14. januar 2006 Skrevet 14. januar 2006 Mye kjøtt blir faktisk bedre etter at best før datoen har gått ut. Pass på å varmebehandle det godt (det skal man med alt kjøtt når man er gravid) og kos deg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.