Gjest lille rosinen Skrevet 15. januar 2006 Skrevet 15. januar 2006 Skjønner dere hvilke jeg mener? De smale lange som er pakket 4-5 enkeltvis i en strimle i frysedisken... Vi skal ha det til middag i dag, noen anbefalinger i forhold til tilbehør? Vi har ikke potet... 0 Siter
ikke fast nick Skrevet 15. januar 2006 Skrevet 15. januar 2006 Nå vet jeg ikke hva dere har i kjøleskapet, men revne gulrøtter, smeltet smør med gressløk er ihvertfall godt tilbehør. Smøret kan byttes ut med rømme hvis man ønsker det. Har du frossen grønnsaksblanding kan du også ha det ved siden av når du ikke har poteter i hus. Ellers ser det ut til å være mange forslag her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=57 http://www.google.com/search?client=opera&rls=nb&q=torsk+oppskrifter&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 0 Siter
lille fisk Skrevet 15. januar 2006 Skrevet 15. januar 2006 kutt opp løk, gulrøtter, purre, og andre "harde" grønnsaker (kommer ikke på noen fler nå) og putt det i alu folie med litt sitron oppå, og smør i pakka, og putt det i ovnen i ca 20 min 175-200grader. DRIT DIGG!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.