Gjest takker og bukker for svar Skrevet 23. januar 2006 Skrevet 23. januar 2006 Jeg fryste ned en plastpose med noen karbonader før sommmeren. De har hele tiden ligget i fryseren. Det er en viss mulighet for at fryseren ikke har vært like kald hele tiden, men har ikke merket noen skader på f.eks. kyllingen som ligger der. Er disse karbonadene for gamle nå? Ser ikke noe spesielt utenpå posen. Orker ikke spise dårlig kjøtt :-) 0 Siter
EllaJo Skrevet 23. januar 2006 Skrevet 23. januar 2006 Jeg har spist karbonader som har ligget ganske lenge i fryseren (ca 7-9 mnd). Jeg ble ikke dårlig av å spise de. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 23. januar 2006 Skrevet 23. januar 2006 Ja, det regner jeg da med! Det er jo gått mindre enn et år, og de fleste kjøttvarer holder seg jo over et år i frysen! 0 Siter
Aryane Skrevet 23. januar 2006 Skrevet 23. januar 2006 Jeg har spist karbonader som har ligget ganske lenge i fryseren (ca 7-9 mnd). Jeg ble ikke dårlig av å spise de. En kompis som er kokk sa engang at kjøtt som har ligget i fryseren inntil et halvt år er helt ok, vanligvis tåler det å ligge lengre også, men profesjonelle bruker det altså innen 6 mndr. 0 Siter
EllaJo Skrevet 23. januar 2006 Skrevet 23. januar 2006 En kompis som er kokk sa engang at kjøtt som har ligget i fryseren inntil et halvt år er helt ok, vanligvis tåler det å ligge lengre også, men profesjonelle bruker det altså innen 6 mndr. Vanligvis så rekker jeg å spise ting i fryseren innen kort tid. Dette var da jeg bodde på hybel og fant igjen posen rett før jeg skulle flytte (Delte fryser med 3 andre). Smaken var kanskje tapt seg litt, men var fullt spiselige. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 23. januar 2006 Skrevet 23. januar 2006 Tror det spørs litt på typen kjøtt, magert kjøtt tåler å ligge lenge, har hørt mange lar vilt ligge i opptil flere år. Er kjøttet fettblandet og i tillegg bearbeidet tåler det neppe å ligge så lenge. Men et halvt år i dypfryser tåler det nok, vil jeg anta. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.