Lillemus Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Tror jeg lager meg en liten pizza til middag i dag og fikk lyst på noen fetaost-terninger oppå. Hva skjer om jeg hiver dem oppå før jeg setter pizzaen i ovnen, smelter osten? Blir den god da? Er ikke så glad i kald fetaost nemlig, men den er nammis når den er varmet litt. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Jeg har noen ganger laget loff med fetaost og oliven i/på. De fetaostene som blir liggende helt oppå, blir litt tørre og harde, men smaker godt. Mmmmmmm! Det fikk jeg lyst til å bake i helga :-) 0 Siter
serendipity Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Den blir litt sånn , tørr-myk.. Og god syntes nå jeg. men jeg Digger feta da ;-) (smelter ikke mye). Marinert er best. Spesielt godt blir det om du bruker Mozarella ost, parmaskinke, pesto og ruccola -salat.. *vann i munnen* 0 Siter
Babette Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Den blir litt sånn , tørr-myk.. Og god syntes nå jeg. men jeg Digger feta da ;-) (smelter ikke mye). Marinert er best. Spesielt godt blir det om du bruker Mozarella ost, parmaskinke, pesto og ruccola -salat.. *vann i munnen* Men du: A propos mozarella: Har du lagt merke til at den kan være nifs å bruke oppå lasagne og moussaka og sånne ting som skal stå en stund i ovnen - Den blir så altfor brun! Ser nesten brent ut. Eller er det ovnen min som er litt rar? 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. januar 2006 Forfatter Skrevet 27. januar 2006 Hva skjedde egentlig nå - hvorfor er noen av svarene i tråden her slettet? Skjedde det noe jeg gikk glipp av? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Hva skjedde egentlig nå - hvorfor er noen av svarene i tråden her slettet? Skjedde det noe jeg gikk glipp av? Jeg så det var noe merkelig her. Svar fra lucysky viste på nyeste men ikke her.... Merkelig! Kanskje et troll stakk innom og laget trøbbel om fetaost? 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. januar 2006 Forfatter Skrevet 27. januar 2006 Jeg så det var noe merkelig her. Svar fra lucysky viste på nyeste men ikke her.... Merkelig! Kanskje et troll stakk innom og laget trøbbel om fetaost? *Ler* Ja, det var da også noe å lage trøbbel av! ) 0 Siter
Gjest prust Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 *Ler* Ja, det var da også noe å lage trøbbel av! ) Et FETAtroll :-) La ikke merke til at noe skjedde jeg da... 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. januar 2006 Forfatter Skrevet 27. januar 2006 Et FETAtroll :-) La ikke merke til at noe skjedde jeg da... Det var en som svarte før deg, som påpekte hvordan jeg kunne vite at jeg likte varm fetaost dersom jeg ikke visste hvordan den ble i varm tilstand. ) Godt poeng forøvrig. Jeg svarte vedkommende og nå ser jeg at de innleggene er slettet. Må ha kommet til noe mer som jeg ikke rakk å lese. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 *Ler* Ja, det var da også noe å lage trøbbel av! ) Hihi, skulle likt å sett den tråden! 0 Siter
serendipity Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Men du: A propos mozarella: Har du lagt merke til at den kan være nifs å bruke oppå lasagne og moussaka og sånne ting som skal stå en stund i ovnen - Den blir så altfor brun! Ser nesten brent ut. Eller er det ovnen min som er litt rar? Ja, delvis. 0 Siter
Luska Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Hva skjedde egentlig nå - hvorfor er noen av svarene i tråden her slettet? Skjedde det noe jeg gikk glipp av? Det samme har skjedd i tråden om ord fra barnemunn på Foreldre småbarn også. Flere innlegg der er borte, uten at jeg helt skjønner hvorfor... 0 Siter
puttelull Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Har ikke lest de andre svarene dine, men må bare få slenge inn _min_ favoritt"pizza"oppskrift (med masse feta!): 2 stk frosne pitabør godt med kvitlaukssmør rødløk tomater masse fetaost!!! Sett det inn i ovnen på 200 grader, og stek til fetaosten blir litt brun i hjørnene.Bruk gjerne varmluftfunksjon. Dette er snadder, skal jeg si deg, med et godt glass rødvin til!;-) -synd vi skal bort i kveld... 0 Siter
serendipity Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Men du: A propos mozarella: Har du lagt merke til at den kan være nifs å bruke oppå lasagne og moussaka og sånne ting som skal stå en stund i ovnen - Den blir så altfor brun! Ser nesten brent ut. Eller er det ovnen min som er litt rar? Legg litt sølvfolie over de siste 15 min. 0 Siter
Gjest Milla83 Skrevet 28. januar 2006 Skrevet 28. januar 2006 Har ikke lest de andre svarene dine, men må bare få slenge inn _min_ favoritt"pizza"oppskrift (med masse feta!): 2 stk frosne pitabør godt med kvitlaukssmør rødløk tomater masse fetaost!!! Sett det inn i ovnen på 200 grader, og stek til fetaosten blir litt brun i hjørnene.Bruk gjerne varmluftfunksjon. Dette er snadder, skal jeg si deg, med et godt glass rødvin til!;-) -synd vi skal bort i kveld... Det hørtes godt ut. Er dette det eneste fyllet? Fester det seg på pitabrødene eller bare ramler det av? 0 Siter
puttelull Skrevet 28. januar 2006 Skrevet 28. januar 2006 Det hørtes godt ut. Er dette det eneste fyllet? Fester det seg på pitabrødene eller bare ramler det av? Det ramler nok litt av.. Det fester seg ikke så godt til bunnen som en vanlig pizza, for der "limer" osten det fast, liksom. Men ja! Det er kjempegodt, og vi skal ha det i kveld, gubben og jeg!;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.