Gjest kvitsymra Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Er en rar grønnsak. Svært ofte når eg kjøper den, viser det seg at den har brune merker og hull inni. Hva er dette for noe? Kan eg likevel tilberede auberginen, eller bør eg kaste den? Hvordan kan eg sjekke utenpå om den er Ok inni? mvh 0 Siter
Sofline Skrevet 27. januar 2006 Skrevet 27. januar 2006 Jeg tilbereder den allikevel, vet ikke hva det er for noe. 0 Siter
Zingara Skrevet 28. januar 2006 Skrevet 28. januar 2006 Du kan trygt tilberede den! Du vet om en aubergine er dårlig hvis den er myk og bløt når du trykker på den. Er den altså fast er den helt fin 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.