Gå til innhold

Aubergine


Anbefalte innlegg

Gjest kvitsymra
Skrevet

Er en rar grønnsak.

Svært ofte når eg kjøper den, viser det seg at den har brune merker og hull inni.

Hva er dette for noe?

Kan eg likevel tilberede auberginen, eller bør eg kaste den?

Hvordan kan eg sjekke utenpå om den er Ok inni?

mvh

Skrevet

Jeg tilbereder den allikevel, vet ikke hva det er for noe.

Skrevet

Du kan trygt tilberede den! Du vet om en aubergine er dårlig hvis den er myk og bløt når du trykker på den. Er den altså fast er den helt fin :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...