Lula Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Har sett den mange steder her i Bergen. Den kostet 48 kr. på Rema, var god, men ikke verd prisen. Jeg synes det ble som med mange andre pizzaer. Første stykket er godt, men mens den blir mer og mer kald, jo mer smaker den dårlig. Big One er myye bedre. Rømmedressingen var dritgod da. 0 Siter
Gjest Timari Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Forsto det... Men jeg så pizzaen for meg. Usj. Kanskje noen særinger hadde likt det.Vet at noen liker pizza med sjømat. Men tror neppe det hadde blitt en stor salgsuksess. De hadde vel begått en slags "pizzaselvmord" ved å lansere noe slikt:) 0 Siter
citygirl Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Kanskje noen særinger hadde likt det.Vet at noen liker pizza med sjømat. Men tror neppe det hadde blitt en stor salgsuksess. De hadde vel begått en slags "pizzaselvmord" ved å lansere noe slikt:) Pizza med brunost og reker? Pizza med ansjos og kålrot? Pizza med pasta og kokt fisk? For alt vi vet, er det kanskje godt... Ble ikke pizza "funnet" opp som en fin måte å bli kvitt rester på egentlig? 0 Siter
Prozak Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Pizza med brunost og reker? Pizza med ansjos og kålrot? Pizza med pasta og kokt fisk? For alt vi vet, er det kanskje godt... Ble ikke pizza "funnet" opp som en fin måte å bli kvitt rester på egentlig? Alt det der passer perfekt til min selvkomponerte drink: Frozen Potato Daiquiri :-) Og jo - pizza ble, ihvertfall til en viss grad, "oppfunnet" for å gjøre nytte av middagsrester etc. Imidlertid er de eldste historiske sporene etter noe som likner pizza fra pompei, tror jeg? Der skal de visst ha laget/solgt flate brød med tomatsaus. "............................................" 0 Siter
Gjest trultemor25 Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Jeg har ikke sett snurten av den i butikkene og jeg bor på østlandet. Ikke det at jeg har trålet alle butikker opp og ned for å finne den, men har sett etter den når jeg har stått ved pizzadisken. 0 Siter
citygirl Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Alt det der passer perfekt til min selvkomponerte drink: Frozen Potato Daiquiri :-) Og jo - pizza ble, ihvertfall til en viss grad, "oppfunnet" for å gjøre nytte av middagsrester etc. Imidlertid er de eldste historiske sporene etter noe som likner pizza fra pompei, tror jeg? Der skal de visst ha laget/solgt flate brød med tomatsaus. "............................................" Oppskrift på drinken din ønskes utlevert:-) Har du tatt patent? Artig. Faren min drikker skumma kultur med tran oppi. Det er også *litt* sært. 0 Siter
Prozak Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Oppskrift på drinken din ønskes utlevert:-) Har du tatt patent? Artig. Faren min drikker skumma kultur med tran oppi. Det er også *litt* sært. Det er samme fremgangsmåte som ved Fronzen Banana/Strawberry Daiquiri; bare nytt ut banan/jordbær med potet. Hvilken som helst potet duger, men fjellmandel eller kærsj-pink gir en ekstra "spiss" :-) "............................................." 0 Siter
citygirl Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Det er samme fremgangsmåte som ved Fronzen Banana/Strawberry Daiquiri; bare nytt ut banan/jordbær med potet. Hvilken som helst potet duger, men fjellmandel eller kærsj-pink gir en ekstra "spiss" :-) "............................................." Fryser du potittene først? Jeg pleier å fryse jordbæra... PS. Jeg har spist sjokoladetrukket maur. Kunne det vært noe til dessert? 0 Siter
Prozak Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Fryser du potittene først? Jeg pleier å fryse jordbæra... PS. Jeg har spist sjokoladetrukket maur. Kunne det vært noe til dessert? Nei, hverken banenen eller jorbærene (eller poteten) skal være fryst. "Frozen"-delen kommer av at man kjører det i blender sammen med is. I en frozen daiquiri skal råvarene helst være ferske. "............................................." 0 Siter
citygirl Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Nei, hverken banenen eller jorbærene (eller poteten) skal være fryst. "Frozen"-delen kommer av at man kjører det i blender sammen med is. I en frozen daiquiri skal råvarene helst være ferske. "............................................." Nyttig tips - har alltid frosset ned jordbæra for å få det skikkelig kaldt. Thank you:-) 0 Siter
Prozak Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Nyttig tips - har alltid frosset ned jordbæra for å få det skikkelig kaldt. Thank you:-) Faktura kommer i posten :-) "...................................." 0 Siter
Snorkfrøken Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Jeg bor i Nordland. Prøvde den på fredag. Det følger med en dipmix pose. Blandet med rømmekolle og skviset litt hvitløk i. Dippen var grei nok, pizzaen også, men totalt sett ble den alt for dyr til den prisen! 0 Siter
Gjest midia Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Nå har ikke jeg lest igjennom alle svar her. Det var jeg som la ut tråden om den nye pizza'n å jeg kjøpte den på Rema. bor ca midt i landet. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Hmm, da skal jeg også spørre:) Klippet fra stabburet sine sider: Produktet kommer i butikkene i løpet av februar, og vil være dyrere enn den originale Grandiosaen. I løpet av februar.....wrææl Det begynner å bli ei uke siden vi kjøpte den å vi er jo i januar ennå så den lanseringen er feil. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 30. januar 2006 Skrevet 30. januar 2006 Jeg bor i Nordland. Prøvde den på fredag. Det følger med en dipmix pose. Blandet med rømmekolle og skviset litt hvitløk i. Dippen var grei nok, pizzaen også, men totalt sett ble den alt for dyr til den prisen! Skviset du hvitløk i kryddermixen? Pizzaen er dyr men en 50 lapp er ikke så mye mer enn det koster for en landgang eller pizzastykke fra et bakeri/konditori. 0 Siter
Snorkfrøken Skrevet 31. januar 2006 Skrevet 31. januar 2006 Skviset du hvitløk i kryddermixen? Pizzaen er dyr men en 50 lapp er ikke så mye mer enn det koster for en landgang eller pizzastykke fra et bakeri/konditori. Nå er jeg veeldig glad i hvitløk da. Ja, knuste et fedd hvitløk i kryddermiksen som jeg hadde blandet ut med rømmekolle. Den ble ikke så verst. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 31. januar 2006 Skrevet 31. januar 2006 Nå er jeg veeldig glad i hvitløk da. Ja, knuste et fedd hvitløk i kryddermiksen som jeg hadde blandet ut med rømmekolle. Den ble ikke så verst. Trodde kanskje dette var hvitløksdressing å det vil jeg ikke spise. Det står ingenting på pizza esken om hva som er i krydderet så derfor lurte jeg litt. 0 Siter
Gemini Skrevet 31. januar 2006 Skrevet 31. januar 2006 Trodde kanskje dette var hvitløksdressing å det vil jeg ikke spise. Det står ingenting på pizza esken om hva som er i krydderet så derfor lurte jeg litt. Og så hvitløksdressing som er SÅ godt??? :-) 0 Siter
Gjest midia Skrevet 31. januar 2006 Skrevet 31. januar 2006 Og så hvitløksdressing som er SÅ godt??? :-) Uff jeg klarer ikke tanken på at det skal lukte hvitløk av meg. Jeg hater den lukta selv. Uff jeg er tåpelig 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.