nilia Skrevet 3. februar 2006 Skrevet 3. februar 2006 Hei Jeg tenkte jeg skulle sette en pizzadeig til heving nå (skal ha hjemmelaget pizza til idol i kveld ). Hvordan gjør dere det hvis dere setter en deig som blir stående så lenge? Setter dere den i kjøleskap eller lar dere den bare stå på kjøkkenbenken?! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 3. februar 2006 Skrevet 3. februar 2006 Kald langtidsheving i kjøleskap er det beste for pizzadeigen. Minst to timer 0 Siter
KaVa Skrevet 3. februar 2006 Skrevet 3. februar 2006 Ville satt den i kjøleskapet, og så bakt den ut og satt bakeplata oppa vasken (som du fra før har fyllt med varmt vann) med et klede over, mens du lager fyllet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.