Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Jeg tenkte jeg skulle sette en pizzadeig til heving nå (skal ha hjemmelaget pizza til idol i kveld :) ). Hvordan gjør dere det hvis dere setter en deig som blir stående så lenge? Setter dere den i kjøleskap eller lar dere den bare stå på kjøkkenbenken?!

Skrevet

Kald langtidsheving i kjøleskap er det beste for pizzadeigen. Minst to timer :)

Skrevet

Ville satt den i kjøleskapet, og så bakt den ut og satt bakeplata oppa vasken (som du fra før har fyllt med varmt vann) med et klede over, mens du lager fyllet.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...