midnattsol Skrevet 3. februar 2006 Skrevet 3. februar 2006 Har glemt å kjøpe inn fløte, går det an å blande matyoghurt og flytende gele slik at det blir en form for framasje til fromasjekake, noe ala ostekake????? 0 Siter
Elbereth Skrevet 4. februar 2006 Skrevet 4. februar 2006 Pleier av og til (lenge siden!) å lage noe som vi kaller yoghurt-gele: 5 dl gele avkjøles, og rør inn 5 dl yoghurt. Selvfølgelig best om geletypen og yoghurttypen går overens : Jordbærgele + jorbæryoghurt, bringebærgele + skogsbær, gule frukter + sitron/appelsingele... her må man bare prøve seg fram. Dette blir _litt_ stivere enn vanlig fromasj (man får ikke så mye luft inni). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.