mariaflyfly Skrevet 6. februar 2006 Skrevet 6. februar 2006 Snakker om å bli slått på målstreken.... *knegg* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 6. februar 2006 Skrevet 6. februar 2006 Snakker om å bli slått på målstreken.... Gran reserva'n er forresten veldig god. 0 Siter
Reg@l Skrevet 6. februar 2006 Skrevet 6. februar 2006 Høres ut som en vin med gresselig mye garvesyre i. 0 Siter
annegunn Skrevet 6. februar 2006 Skrevet 6. februar 2006 Gran reserva'n er forresten veldig god. Rent bortsett fra at det ikke er en Gran reserva, siden det ikke er en Rioja? 'Gran Coronas Reserva'.... 0 Siter
annegunn Skrevet 6. februar 2006 Skrevet 6. februar 2006 Bare for å kverulere litt. På norsk brukes både tannin og garvesyre. Men garvesyre er ingen syre :-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 6. februar 2006 Skrevet 6. februar 2006 Rent bortsett fra at det ikke er en Gran reserva, siden det ikke er en Rioja? 'Gran Coronas Reserva'.... Whatever. Hehe! Men den er god. 0 Siter
annegunn Skrevet 6. februar 2006 Skrevet 6. februar 2006 Whatever. Hehe! Men den er god. Halvannen sokk :-) 0 Siter
Gjest prust Skrevet 6. februar 2006 Skrevet 6. februar 2006 Coronas? Den produseres av Miguel Torres, kanskje derfor du blander navna litt? Coronasvar det ja, fra Miguel Torres, 2003 modell. Har noen erfaringer fra den vinen??? Var vi bare maks uheldige eller er denne vinen kjent for å gi skallebank/evt høy innhold av garvesyre? 0 Siter
Gjest prust Skrevet 6. februar 2006 Skrevet 6. februar 2006 Coronas? Coronas var det ja, fra Miguel Torres, 2003 modell. Har du noen erfaringer fra den vinen??? Var vi bare maks uheldige eller er denne vinen kjent for å gi skallebank/evt høy innhold av garvesyre? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. februar 2006 Skrevet 7. februar 2006 Coronasvar det ja, fra Miguel Torres, 2003 modell. Har noen erfaringer fra den vinen??? Var vi bare maks uheldige eller er denne vinen kjent for å gi skallebank/evt høy innhold av garvesyre? Ifølge Polets nettsider har den middels høyt innhold av garvesyre, så jeg aner dessverre ikke hvorfor dere endte opp med skallebank. 0 Siter
annegunn Skrevet 7. februar 2006 Skrevet 7. februar 2006 Coronas var det ja, fra Miguel Torres, 2003 modell. Har du noen erfaringer fra den vinen??? Var vi bare maks uheldige eller er denne vinen kjent for å gi skallebank/evt høy innhold av garvesyre? Jeg har da drukket den opptil flere ganger, og kan ikke huske noen skallebank.... Jeg vil egentlig tippe at det var tilfeldig, eller at det faktisk var noe galt med den. Ekstremt mye garvesyre har den ikke... 0 Siter
Gjest kvitsymra Skrevet 7. februar 2006 Skrevet 7. februar 2006 Ja, det er kanskje det med garvesyre... Så rart - vi har drukket SÅ mange forskjellige typer rødvin de siste årene, og ikke reagert på den måten! Og vi liker at vinen har god fylde og kraftig smak. Det er svært mange viner med tyngde og fylde som inneholder garvesyre. Kanskje det hjelper å drikke vann innimellom, for å tynne ut konsentrasjonen? mvh 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.