Gå til innhold

smør/margarin


Anbefalte innlegg

Gjest bakernåasså
Skrevet

Noe jeg alltid har lurt på: Når jeg baker kaker står det enten smør eller margarin. Ofte har jeg ikke smør. Er det greit da å bruke margarin? Hva utgjør forskjellen når man baker?

Skrevet

Forskjellen vil først og fremst være smaken.

Bare smør er smør!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...