Gå til innhold

Bake boller med perlesukker i?


Anbefalte innlegg

Gjest eller vente til senere?
Skrevet

Jeg har ikke mer sukker igjen....

Skrevet

Det måtte jeg gjøre for noen dager siden. Men jeg kjørte perlesukkeret i food processoren først, da gikk det bra.

Skrevet

Har du melis, kan du bruke det.

Perlesukker ville jeg nok forsøkt å knuse først, ref. Atenes svar.

Skrevet

Perlesukker smelter IKKE i ovnen, så med mindre du vil spise boller med "crunch" ville jeg enten knust det eller ventet til jeg fikk kjøpt vanlig sukker.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...