Gjest eller vente til senere? Skrevet 8. februar 2006 Skrevet 8. februar 2006 Jeg har ikke mer sukker igjen.... 0 Siter
Atene Skrevet 8. februar 2006 Skrevet 8. februar 2006 Det måtte jeg gjøre for noen dager siden. Men jeg kjørte perlesukkeret i food processoren først, da gikk det bra. 0 Siter
Luska Skrevet 8. februar 2006 Skrevet 8. februar 2006 Prøv å knuse perlesukkeret, hvis det går... 0 Siter
laban Skrevet 8. februar 2006 Skrevet 8. februar 2006 Har du melis, kan du bruke det. Perlesukker ville jeg nok forsøkt å knuse først, ref. Atenes svar. 0 Siter
Cumbria Skrevet 8. februar 2006 Skrevet 8. februar 2006 Perlesukker smelter IKKE i ovnen, så med mindre du vil spise boller med "crunch" ville jeg enten knust det eller ventet til jeg fikk kjøpt vanlig sukker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.