Excelsion Skrevet 9. februar 2006 Skrevet 9. februar 2006 Hjelpes meg, holder på å lager wienerbrød, men vaniljekremen min stivner ikke! Ikke litt engang, har fulgt oppskrifta, jeg har hatt i 2 pl gelatin, OG 1 1/2 dl pisket krem! Likevel er den så å si flytende! Jeg avkjølte den selvfølgelig før jeg hadde i kremen! Hva skal jeg gjøre!?! 0 Siter
amber sun Skrevet 9. februar 2006 Skrevet 9. februar 2006 Stikk bort på nærmeste butikk og kjøp en pakke vaniljekrem heller. Den er kjempegod. :-) 0 Siter
bb71 Skrevet 9. februar 2006 Skrevet 9. februar 2006 Stikk bort på nærmeste butikk og kjøp en pakke vaniljekrem heller. Den er kjempegod. :-) Helt enig - det har jeg puttet i baksten min i dag, fikk veldig skryt!!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.