Gå til innhold

pizzadeig - heving


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har lagd pizzadeig, men har ikke lyst på det likevel. Kan jeg ha den i kjøa og bake ut i morgen. eller må jeg ha ny da.

Fortsetter under...

Skrevet

Bare legg til kaldhev i kjøleskapet, godt innpakket i plast.

Skrevet

he..! jeg glemte faktisk hele deigen en gang. Satte den til heving i en slik tupperwarebolle med lokk som popper av etter heving.

Planene ble endret under hevingen, jeg dro ut på byen og ja... den var IKKE like god "dagen derpå". :)

Men i plast i kjøleskapet har jeg lagt deig mange ganger. det går fint!

Gjest Pizzabaker`n
Skrevet

Jada, det er ingen sak. Det er slik italienerne gjør det, deres pizzadeig hever leeenge, slik at den blir seig og fin å kjevle ut.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...