Gjest gakkgakk Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 til Norge.....Vil dere da være redde for å spise kylling ? 0 Siter
favn Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Jeg er alltid skeptisk og går helst i bue rundt fuglemat. 0 Siter
Bassisten Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Sjølvsagt ikkje. Folk flest bør faktisk setja seg meir inn i kva slags sjukdom dette er, korleis den smitter og kor liten sjans det er for at den skal smitte mennesker. Og media må slutte å skremme vettet av folk. Før viruset eventuelt muterer og lar seg smitte frå person til person er det uhyre liten sjans for at folk skal kunne bli smitta. Ein må bortimot bu i eit hønsehus fullt av smitta høns for å bli smitta. 0 Siter
keinstein Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Nei. Myndighetene har vist seg ganske samvittighetsfulle med informasjon om fakta og forskning, men jeg oppsøker ikke fugl til vanlig heller. 0 Siter
flisa Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Nei - da skulle vi blitt sultne etterhvert - vi bruker stort sett kylling til middag vi. 0 Siter
Gemini Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Nei - da skulle vi blitt sultne etterhvert - vi bruker stort sett kylling til middag vi. Spiser dere ikke kjøtt og fisk? 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Så lenge alt er gjennomstekt er jeg ikke så beskymret for det gitt:))) 0 Siter
flisa Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Spiser dere ikke kjøtt og fisk? Jo, lite kjøtt - men fisk i alle fall 1 gang i uka - men jeg bytter alltid ut kjøttdeig og annet kjøtt med kyllingfileter i lasagne, gryter, wok, taco etc. etc. Biff har vi hvert jubelår - jeg syns det er ekkelt. Jeg lagde svinestek forrige søndag -for gubbens skyld - jeg syns det smakte LIK - grusomt. Men de andre likte det godt! På fredag lagde jeg noe godt; ris, hollandaise-saus. Lakesfileter (FirstPrice fra papp-pakke) - som jeg la på toppen av terninger av kålrot, gulrot og sellerirot. Hadde påolivenolje og krydder. Sitronpepper, salt - og et "fiskekrydder" jeg har - som det er bl.a. anis i. Stekte på 175 grader i en time ca. BÆLGODT 0 Siter
Moraki Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Jo, lite kjøtt - men fisk i alle fall 1 gang i uka - men jeg bytter alltid ut kjøttdeig og annet kjøtt med kyllingfileter i lasagne, gryter, wok, taco etc. etc. Biff har vi hvert jubelår - jeg syns det er ekkelt. Jeg lagde svinestek forrige søndag -for gubbens skyld - jeg syns det smakte LIK - grusomt. Men de andre likte det godt! På fredag lagde jeg noe godt; ris, hollandaise-saus. Lakesfileter (FirstPrice fra papp-pakke) - som jeg la på toppen av terninger av kålrot, gulrot og sellerirot. Hadde påolivenolje og krydder. Sitronpepper, salt - og et "fiskekrydder" jeg har - som det er bl.a. anis i. Stekte på 175 grader i en time ca. BÆLGODT Er ikke kylling kjøtt? :\ 0 Siter
flisa Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Er ikke kylling kjøtt? :\ Jo for meg er det det - men jeg skjønte hva Gemini spurte om - ; Kjøtt fra andre dyr enn fugler.... *mater på med teksje til Moraki* hehe 0 Siter
Moraki Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Jo for meg er det det - men jeg skjønte hva Gemini spurte om - ; Kjøtt fra andre dyr enn fugler.... *mater på med teksje til Moraki* hehe Du spiser vel ikke hund? *mase* 0 Siter
flisa Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Du spiser vel ikke hund? *mase* Bare schäfervalper 0 Siter
keinstein Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Du spiser vel ikke hund? *mase* Jeg hengte opp plakat en gang: Liten hund, hvit med sorte flekker funnet. Smakte nesten som kylling. Vet noen hvor jeg finner flere? 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Jeg hengte opp plakat en gang: Liten hund, hvit med sorte flekker funnet. Smakte nesten som kylling. Vet noen hvor jeg finner flere? Dalmantiner??? 0 Siter
keinstein Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Dalmantiner??? Kanskje. Er de gode? 0 Siter
flisa Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Oppskrift? Kokes til den slutter å skrike -spises med flatbrød - - i polstret celle 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 19. februar 2006 Skrevet 19. februar 2006 Kanskje. Er de gode? Ga meg selv en smekk på fingrene her!! Man skriver bare ikke sånn *fy meg* Har nok ikke smakt nei:)))) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.