bb71 Skrevet 22. februar 2006 Skrevet 22. februar 2006 Burde jo funnet dette på nett, men finner bare ang. stek og sånn. Vi skal ha spekemat og rømmegrøt i barndåp. Har potetsalat også. Tror jeg dropper eggerøre. Det må vel være greit? Hvor mye spekemat beregner jeg pr.pers.? Vet ikke helt hvor mange vi blir, 20 stk. kanskje. 0 Siter
bb71 Skrevet 22. februar 2006 Forfatter Skrevet 22. februar 2006 "Beregn ca. 150 g per person når du har enkelt tilbehør som salat, flatbrød og rømme. Har du tyngre tilbehør som potetsalat og eggerøre, eller at spekematen er en del av en rett, kan du beregne mindre. Som regel går det mest spekeskinke, så det kan være lurt å beregne halvparten av denne. Resten fordeles på fenalår og spekepølser." 0 Siter
Gemini Skrevet 22. februar 2006 Skrevet 22. februar 2006 "Beregn ca. 150 g per person når du har enkelt tilbehør som salat, flatbrød og rømme. Har du tyngre tilbehør som potetsalat og eggerøre, eller at spekematen er en del av en rett, kan du beregne mindre. Som regel går det mest spekeskinke, så det kan være lurt å beregne halvparten av denne. Resten fordeles på fenalår og spekepølser." Tallet 150 g lå i bakhodet mitt når jeg svarte deg i sta, men skjønte ikke hvor jeg hadde det fra, og var usikker på om det i det hele tatt stemte, så jeg droppa å si noe... hehe 0 Siter
bb71 Skrevet 22. februar 2006 Forfatter Skrevet 22. februar 2006 Kan jeg komme? :-) *sikle* Jaja - klart det! :-) 0 Siter
bb71 Skrevet 22. februar 2006 Forfatter Skrevet 22. februar 2006 Tallet 150 g lå i bakhodet mitt når jeg svarte deg i sta, men skjønte ikke hvor jeg hadde det fra, og var usikker på om det i det hele tatt stemte, så jeg droppa å si noe... hehe Ah - du er smartere enn du er klar over selv! 0 Siter
Åsemor Skrevet 22. februar 2006 Skrevet 22. februar 2006 Så flott at du fant svaret på det! Spurte selv om det her en gang, og fikk bare til svar at det kunne jeg spørre cateringfirmaer om. I en brosjyre jeg har fra et cateringfirma har de både 100, 150 og 200 grams kuverter, men med både eggerøre, potetsalat, grønn salat og litt småfrukt som tilbehør. For meg hadde det vært veldig snodig uten eggerøre til... 0 Siter
bb71 Skrevet 22. februar 2006 Forfatter Skrevet 22. februar 2006 Så flott at du fant svaret på det! Spurte selv om det her en gang, og fikk bare til svar at det kunne jeg spørre cateringfirmaer om. I en brosjyre jeg har fra et cateringfirma har de både 100, 150 og 200 grams kuverter, men med både eggerøre, potetsalat, grønn salat og litt småfrukt som tilbehør. For meg hadde det vært veldig snodig uten eggerøre til... Ja, jeg får lage eggerøre! :-) 0 Siter
Reg@l Skrevet 22. februar 2006 Skrevet 22. februar 2006 Så flott at du fant svaret på det! Spurte selv om det her en gang, og fikk bare til svar at det kunne jeg spørre cateringfirmaer om. I en brosjyre jeg har fra et cateringfirma har de både 100, 150 og 200 grams kuverter, men med både eggerøre, potetsalat, grønn salat og litt småfrukt som tilbehør. For meg hadde det vært veldig snodig uten eggerøre til... Spekemat og eggerøre er som brød og smør syns jeg. 0 Siter
bb71 Skrevet 22. februar 2006 Forfatter Skrevet 22. februar 2006 Spekemat og eggerøre er som brød og smør syns jeg. Jada - jeg har innsett at jeg må ha eggerøre! 0 Siter
Åsemor Skrevet 22. februar 2006 Skrevet 22. februar 2006 Spekemat og eggerøre er som brød og smør syns jeg. Jaha...? Og med det mener du at... 0 Siter
Reg@l Skrevet 22. februar 2006 Skrevet 22. februar 2006 Jada - jeg har innsett at jeg må ha eggerøre! ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.