Gjest pekka Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Hva -må- dere alltid ha på matbordet? Jeg -må- alltid ha italiensk salat på bordet, mmm deilig! Men er det noe jeg bør smake på? 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Jeg må alltid ha gulost på bordet. Hvis du er glad i fiskepålegg vil jeg anbefale Havbris. Jeg bruker den med tunfisk,pepper og sitron, og røykelaks. De er gode. 0 Siter
KaVa Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Tror faktisk ikke det er noe jeg absolutt MÅ ha på bordet, men jeg ser gjerne at det er leverpostei der (helst ovnsbakt, men den "vanlige" i den gule boksen duger også :-). 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Hvitost og skinke sammen er kanskje det jeg spiser mest av. Jeg liker godt å ha salatblader og annet grønt til. Liker å dille med maten. 0 Siter
Gine S Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Gulost! Det MÅ vi ha i kjøleskapet. Brukes til mer enn brødskiva. Jeg pleier å lage en veldig god og enkel salat av tunfisk, finhakket avokado og rømme, krydret med litt sitronsaft, salt og pepper. Har den på brødskiven (gjerne sammen med gulost). Tror jammen jeg skal tusle ut og lage det nå! 0 Siter
Gjest pekka Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Tror faktisk ikke det er noe jeg absolutt MÅ ha på bordet, men jeg ser gjerne at det er leverpostei der (helst ovnsbakt, men den "vanlige" i den gule boksen duger også :-). den vanlige gule boksen ja, med majones blir det konge 0 Siter
Gjest pekka Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 ost Ja det går mye ost her i huset. 0 Siter
KaVa Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 den vanlige gule boksen ja, med majones blir det konge Jeg er kjempesær der - jeg foretrekker ENTEN grillkrydder ELLER (av alt i verden) jordbærsyltetøy på leverposteien... (Det _er_ godt, helt sant!) 0 Siter
Sofline Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Gulost, geitost, påleggssjokolade, saltpølse (som man skjærer av selv) og hjemmelaget syltetøy står alltid på bordet her. I tillegg ofte hamburgerrygg og annet kjøttpålegg, men det er så dyrt... Fiskepudding og skinkeost på tube når jeg har vært i Norge. 0 Siter
Sofline Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Jeg er kjempesær der - jeg foretrekker ENTEN grillkrydder ELLER (av alt i verden) jordbærsyltetøy på leverposteien... (Det _er_ godt, helt sant!) Jeg kjenner også noen som har syltetøy på leverposteien, må innrømme jeg ikke har prøvd ennå. 0 Siter
stromme Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Prøvd Tandori i stedet for Italiensk? Mmmmmmmmmmmm )))))) 0 Siter
Gjest Anna Belinda Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Har du smakt de ulike baguettsalatene? DIGG!!! 0 Siter
Gine S Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Jeg er kjempesær der - jeg foretrekker ENTEN grillkrydder ELLER (av alt i verden) jordbærsyltetøy på leverposteien... (Det _er_ godt, helt sant!) Jordbærsyltetøy på leverpostei!??? 0 Siter
Gjest Cezalion Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Jeg er kjempesær der - jeg foretrekker ENTEN grillkrydder ELLER (av alt i verden) jordbærsyltetøy på leverposteien... (Det _er_ godt, helt sant!) Det er godt, ja. Men bringebærsyltetøy på leverposteien er enda bedre. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Jeg MÅ ha ost! Ost har vi alltid, er vel det eneste jeg husker og kjøpe inn før det er tomt. Får jeg hvitost med bringebærsyltetøy på, er jeg storfornøyd. 0 Siter
KaVa Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Jordbærsyltetøy på leverpostei!??? Omtrent sånn reagerte jeg selv for mange, mange år siden, da denne delikatessen ble introdusert for meg. Nå spiser både jeg og ungene leverpostei med jordbærsyltetøy eller bringebærsyltetøy med største selvfølgelighet :-) 0 Siter
KaVa Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Det er godt, ja. Men bringebærsyltetøy på leverposteien er enda bedre. Ah - endelig en artsfrende! Joda, bringebærsyltetøy er godt, det også. Men holder fremdeles en knapp på jordbærsyltetøy :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.