citygirl Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Da anbefaler jeg en til med kylling, egg, sylteagurk, sitron pepper små makaroni skruer og majones. Bland alt sammen (Kokte egg,makaronien selvfølgelig), jeg er litt lat så jeg kjøper kyllingfilet og deler de i små terninger å steker de. kan bruke ferdig grillet kylling men jeg syns det er noe pirk å reinskjære kyllingen. Nydelig på loff noen liker veldig godt sitronpepper så jeg setter den frem ved servering (Når kyllingen er avkjølet bruker jeg ca 2ts sitronpepper) så blander jeg alt sammen *tenna løper i vann* Men får lage en om gangen, blir fort surt om det blir stående i skapet for lenge:-) Tusen takk for gode tips. Har prøvd nesten alle sånne ferdigsalater, og mange av dem smaker flatt, kanskje bortsett fra kystsalaten og sommersalaten. Gleder meg til disse, har skrevet dem ned! :-) 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 *tenna løper i vann* Men får lage en om gangen, blir fort surt om det blir stående i skapet for lenge:-) Tusen takk for gode tips. Har prøvd nesten alle sånne ferdigsalater, og mange av dem smaker flatt, kanskje bortsett fra kystsalaten og sommersalaten. Gleder meg til disse, har skrevet dem ned! :-) Sant det, har altid vært bortkjemt med mat som er laget fra bunn av, så noe har jeg dratt med meg fra min oppvekst:))) Og hjemmelaget sjokoladepålegg da.... hmm nei nå må jeg en tur på kjøkkenet gitt:)))) Lykke til med sjøl kompa salater hi hi 0 Siter
Gjest girasol Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Hæ? Juice+melk+cornflakes? Jeg liker DUS, men... og tyttebærsyltetøy til fiskepinnene? Du har da noen utradisjonelle smakssanser He,he :-) Det er helt sant! 0 Siter
citygirl Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Sant det, har altid vært bortkjemt med mat som er laget fra bunn av, så noe har jeg dratt med meg fra min oppvekst:))) Og hjemmelaget sjokoladepålegg da.... hmm nei nå må jeg en tur på kjøkkenet gitt:)))) Lykke til med sjøl kompa salater hi hi For å ikke snakke om bestemors heimelaga prim... Blodsukkeret hopper til værs og koser seg med gamle minner *mimre* 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 For å ikke snakke om bestemors heimelaga prim... Blodsukkeret hopper til værs og koser seg med gamle minner *mimre* Å ja nå må jeg løpe på kjøkkenet hi hi Takk for tipset har gått helt i glemmeboka primen )) 0 Siter
citygirl Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Å ja nå må jeg løpe på kjøkkenet hi hi Takk for tipset har gått helt i glemmeboka primen )) *gomler* på fersk grovbrød fra bakern med tunfisk, sitronpepper og majones... *griser på tastaturet* 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 *gomler* på fersk grovbrød fra bakern med tunfisk, sitronpepper og majones... *griser på tastaturet* Å jeg gomler også))) Laget meg sjokoladepålegg, ikke bra så sent men klarte ikke stå i mot fristelsen )) 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Hvitost. Og det må være Synnøve Finden sin :-) 0 Siter
Dorthe Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Makrell i tomat med litt majones på! Nam, nam! Spiser det hver dag. Ikke glem den rå løken da ) 0 Siter
Gjest sjokolademons Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Å jeg gomler også))) Laget meg sjokoladepålegg, ikke bra så sent men klarte ikke stå i mot fristelsen )) Unnskyld at jeg blander meg inn, men hvordan lager du sjokoladepålegg? ) 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 23. februar 2006 Skrevet 23. februar 2006 Unnskyld at jeg blander meg inn, men hvordan lager du sjokoladepålegg? ) Helt greit det vet du!! Jeg tar kakao melk og sukker så enkelt. Skal egentlig være vann. (Bruker melk for å få den mildere) vet noen bruker melis, jeg syns det er godt når sukkeret knaser i munnen:))) Jeg tar en liten desser skål har oppi kakaoen og sukker (ca 2ss) og så tar du i litt og litt melk og rører godt rundt. må ikke bli for rennende da(vansklig å få den til å ligge på skiva) Hender jeg har veldig mye mere sukker i men ikke si det til noen a..... Så er det bare å spise og ett kaldt melkeglass ved siden av er ikke dumt. Før i "gammle" dager syns de det var dyrt å kjøpe denne "laden"til barna, da laget de den selv. Vet ikke om du husker sjokolade på tube som het zik zak er veldig lik den! 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 24. februar 2006 Skrevet 24. februar 2006 Egentlig ingenting. Er ikke så overbegeistra for brødmat. Favorittpålegg går uansett i perioder =) 0 Siter
Gjest Hanneline Skrevet 24. februar 2006 Skrevet 24. februar 2006 Egentlig ingenting. Er ikke så overbegeistra for brødmat. Favorittpålegg går uansett i perioder =) mmm ost tenker jeg... megastor fan av all ost 0 Siter
KaVa Skrevet 24. februar 2006 Skrevet 24. februar 2006 Jeg trodde jeg var sær jeg... :-) For jeg liker f.eks.veldig godt fiskepinner med tyttebærsyltetøy, cornflakes med juice og melk og sjokade med banan og eplemos... :-) Leverpostei med syltetøy har jeg aldri smaket, og for å være ærlig frister det heller ikke å smake på ;-) M.v.h. Når du er såpass eventyrlysten i andre kombinasjoner, så anbefaler jeg virkelig å forsøke. For jeg _vet_ det høres grusomt ut - men det _er_ godt. Kors på halsen :-) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 24. februar 2006 Skrevet 24. februar 2006 He,he :-) Det er helt sant! Tuller dere? 0 Siter
Gjest sjokolademons Skrevet 24. februar 2006 Skrevet 24. februar 2006 Helt greit det vet du!! Jeg tar kakao melk og sukker så enkelt. Skal egentlig være vann. (Bruker melk for å få den mildere) vet noen bruker melis, jeg syns det er godt når sukkeret knaser i munnen:))) Jeg tar en liten desser skål har oppi kakaoen og sukker (ca 2ss) og så tar du i litt og litt melk og rører godt rundt. må ikke bli for rennende da(vansklig å få den til å ligge på skiva) Hender jeg har veldig mye mere sukker i men ikke si det til noen a..... Så er det bare å spise og ett kaldt melkeglass ved siden av er ikke dumt. Før i "gammle" dager syns de det var dyrt å kjøpe denne "laden"til barna, da laget de den selv. Vet ikke om du husker sjokolade på tube som het zik zak er veldig lik den! Tusen takk skal du ha! Skal pröves i helgen dette:) Blir kanskje noe ekstra sukker i min og..hehe;) 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 24. februar 2006 Skrevet 24. februar 2006 Tusen takk skal du ha! Skal pröves i helgen dette:) Blir kanskje noe ekstra sukker i min og..hehe;) Bare hyggelig, hørt at noen som har brukt fløte i, men det har jeg ikke prøvd selv:))) 0 Siter
kaffepiken Skrevet 24. februar 2006 Skrevet 24. februar 2006 Jeg må alltid ha agurk, tomat og majones. Det passer til så mangt. 0 Siter
Gjest sjokolademons Skrevet 24. februar 2006 Skrevet 24. februar 2006 Bare hyggelig, hørt at noen som har brukt fløte i, men det har jeg ikke prøvd selv:))) Hehe ok! Pröver en skara-spesial först med melk, flöte er noe jeg ikke pleier å ha i huset:) 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 24. februar 2006 Skrevet 24. februar 2006 Hehe ok! Pröver en skara-spesial först med melk, flöte er noe jeg ikke pleier å ha i huset:) Hi Hi Ha en strålende "sjokko" helg:)))) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.