Gjest Den grønne kokk Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Skal lage lammekjøtt med oppskårne poteter til, i kveld. Det skal stå sammen i ildfast form i steikovnen. Men hvordan gjør jeg dette? Skal potetene koke litt først, eller blir de ferdige av å bare stå i ovnen? Og skal lammekjøttet stekes litt i steikpanna først? Kjøttet må vel stå lengre i ovnen enn potetene? 0 Siter
citygirl Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=7210&mnu1=&mnu2= http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=9211&mnu1=&mnu2= Her har du 2 forslag, god middag! 0 Siter
Gjest Den grønne kokk Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=7210&mnu1=&mnu2= http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=9211&mnu1=&mnu2= Her har du 2 forslag, god middag! Tusen takk! :-) 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Det blir veldig saftig om man har det sammen i en steikepose. Jeg har krydder og olje som jeg vender alt i først. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.