Gjest togli Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Sjekk tråden rett under her der jeg ber om gode råd! *desperat* 0 Siter
Gjest Kalkunen Kalle Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 http://www.matsiden.no/kokebok_oppskrift.asp?id=1266 http://www.aperitif.no/index.db2?id=24697 http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/helse/article557150.ece http://www.matsiden.no/kokebok_oppskrift.asp?id=1241 0 Siter
Sofline Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Brun det i panna først. Jeg ville ikke delt det opp og hatt det i ovnen. Evt. kan du grytesteke det, så blir det mer saftig, er min erfaring. 0 Siter
flowy Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Jeg har svart deg.. Du må ikke dele det opp på forhånd. Lime er bra. Du kan jo blande lime, litt olje og deilig krydder og pensle det på. Det blir godt det! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Jeg har svart deg.. Du må ikke dele det opp på forhånd. Lime er bra. Du kan jo blande lime, litt olje og deilig krydder og pensle det på. Det blir godt det! Takker igjen :-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Brun det i panna først. Jeg ville ikke delt det opp og hatt det i ovnen. Evt. kan du grytesteke det, så blir det mer saftig, er min erfaring. Mener du at jeg kan steke hele kalkunbrystet i jerngryte? Olje i bunnen og lime over, svak varme? Hvor lenge? Må visst ha det inn med te-skje ;-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 http://www.matsiden.no/kokebok_oppskrift.asp?id=1266 http://www.aperitif.no/index.db2?id=24697 http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/helse/article557150.ece http://www.matsiden.no/kokebok_oppskrift.asp?id=1241 Tusen takk :-) Nå fikk jeg flere linker på favoritter! 0 Siter
Sofline Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Mener du at jeg kan steke hele kalkunbrystet i jerngryte? Olje i bunnen og lime over, svak varme? Hvor lenge? Må visst ha det inn med te-skje ;-) Ja (men husk litt vann nede i gryta (2-3 cm). Lime over. Jeg har ikke prøvd det selv, men fikk det servert, og kalkuna var ikke tørr, som jeg pleier å synes kalkun er. TId avhenger av størrelsen. 1-2 timer vil jeg anta. Den er ferdig når du stikker hull på den og det kommer klar saft ut. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Ja (men husk litt vann nede i gryta (2-3 cm). Lime over. Jeg har ikke prøvd det selv, men fikk det servert, og kalkuna var ikke tørr, som jeg pleier å synes kalkun er. TId avhenger av størrelsen. 1-2 timer vil jeg anta. Den er ferdig når du stikker hull på den og det kommer klar saft ut. Takk igjen :-) Det ble ovnstekt variant idag, men skal prøve ditt forslag neste gang! Nydelig middag ble det iallefall :-) 0 Siter
Sofline Skrevet 25. februar 2006 Skrevet 25. februar 2006 Takk igjen :-) Det ble ovnstekt variant idag, men skal prøve ditt forslag neste gang! Nydelig middag ble det iallefall :-) Det høres i hvertfall godt ut :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.