Lillemus Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Altså ikke bakte, men vanlige poteter som man skreller, deler i båter, krydrer og steker i stekeovnen. Blir mye bedre enn ferdigkjøpt pommes frites - og det er vel sunnere? De bades jo ikke i fett, drypper bittelitt matolje over riktignok, men veldig lite. Snadder! Kan det spise innimellom med god samvittighet? 0 Siter
Gjest urtete Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Herregud man trenger da vel ikke ha dårlig samvittighet for NOE en spiser?? Man spiser det man vil ha, go rører på ræva. 0 Siter
tuss&troll Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Spiser det sånn innimellom vi, selv om jeg må tenke på vekta. 0 Siter
flowy Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Ja, det kan du. Jeg er på slanker'n og spiser dette ofte. Bruker olivenolje fordi det er sunt. De blir veldig gode med sitronpepper på. Har du forsøkt å lage dem med skallet på? Mange vitaminer som sitter under skallet:-) 0 Siter
Velouria Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Det kan du selvsagt! Jeg bruker det innimellom, med masse urter og pepper. Snaddermat for hele familien. (iallefall for de som liker poteter..) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Spørs vel hvor du legger lista, følger du fedon slavisk er vel poteter fy-fy(?). Jeg spiser alt jeg vil i mellom, med god samvittighet, det være seg potetgull eller annen fysjom. Og selvølgelig også slike poteter som du nevner. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Sånn litt på siden: Sammen med potetbåtene legger du grønnsaker som sopp, squash, aubergine, paprika, sukkererter o.l. Strø gjerne over pinjekjerner også. Da blir det skikkelig digg!!! 0 Siter
Darkko Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Ja, det kan du. Jeg er på slanker'n og spiser dette ofte. Bruker olivenolje fordi det er sunt. De blir veldig gode med sitronpepper på. Har du forsøkt å lage dem med skallet på? Mange vitaminer som sitter under skallet:-) Kan sterkt anbefale å ha skallet på! Det kan trygt spises (potetene vaskes selvsagt godt først), og personlig synes jeg resultatet blir mye bedre! 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. februar 2006 Forfatter Skrevet 27. februar 2006 Spørs vel hvor du legger lista, følger du fedon slavisk er vel poteter fy-fy(?). Jeg spiser alt jeg vil i mellom, med god samvittighet, det være seg potetgull eller annen fysjom. Og selvølgelig også slike poteter som du nevner. Fedon gir vi beng i! ) Tenkte mer på fett og sånt jeg. 0 Siter
Gjest februar i dag Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Fedon gir vi beng i! ) Tenkte mer på fett og sånt jeg. Det er jo ikke mer fett enn det du evt tilsetter da. Hvis man bare vil ignorere det faktum at poteter er stort sett karbohydrater som faktisk blir til fett i kroppen... 0 Siter
Babette Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Fedon gir vi beng i! ) Tenkte mer på fett og sånt jeg. Men prøv tipset om ikke å skrelle potetene, da smaker de mye bedre! Bare skrubb og eventuelt skjær vekk stygge flekker. Pensle med olivenolje som krydres med diverse godsaker. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Absolutt alt kan spises innimellom med god samvittighet, bare så det er sagt. Ovnsstekte poteter er slett ikke av det usunneste man kan få i seg, med mindre man er en moderne potetfrykter, da. ;o) Men hvorfor skreller du dem først? De er både sunnere og smaker bedre med skallet på. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Men prøv tipset om ikke å skrelle potetene, da smaker de mye bedre! Bare skrubb og eventuelt skjær vekk stygge flekker. Pensle med olivenolje som krydres med diverse godsaker. Og strø havsalt over - gjerne Maldonsalt! *mmm* 0 Siter
Babette Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Og strø havsalt over - gjerne Maldonsalt! *mmm* Det skal jeg prøve. 0 Siter
Velouria Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Og strø havsalt over - gjerne Maldonsalt! *mmm* Alle kokker med respekt for seg selv bruker Maldonsalt og kun det 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. februar 2006 Forfatter Skrevet 27. februar 2006 Absolutt alt kan spises innimellom med god samvittighet, bare så det er sagt. Ovnsstekte poteter er slett ikke av det usunneste man kan få i seg, med mindre man er en moderne potetfrykter, da. ;o) Men hvorfor skreller du dem først? De er både sunnere og smaker bedre med skallet på. Kan du overbevise ungene mine om at potetene er like gode med skallet på? Og at potetene ikke hopper opp fra fatet og biter dem i nesa når de har skallet på? ;o) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Sånn litt på siden: Sammen med potetbåtene legger du grønnsaker som sopp, squash, aubergine, paprika, sukkererter o.l. Strø gjerne over pinjekjerner også. Da blir det skikkelig digg!!! Sikkert godt det også, men når en legger grønnsaker sammen med potetene blir jo ikke potetene sprø. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Kan du overbevise ungene mine om at potetene er like gode med skallet på? Og at potetene ikke hopper opp fra fatet og biter dem i nesa når de har skallet på? ;o) Hehe. Ettersom guttungen her i huset heller lider en langsom sultedød enn å spise poteter i det hele tatt, er jeg neppe den rette til å gjøre det. Men av og til, i heldige stunder, kan litt kreativ navnegiving gjøre susen. Piratpoteter og sjørøversalat, for eksempel. 0 Siter
Sofline Skrevet 27. februar 2006 Skrevet 27. februar 2006 Jeg spiser det ganske ofte, mye bedre enn kokte poteter. Det er like sunt, men mindre du dynker dem i olje først. Men vitaminene i poteta svinner når den blir stekt, mineraler og fiber forblir. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.