Gjest togli Skrevet 28. februar 2006 Skrevet 28. februar 2006 Familiens favorittpizza settes i ovnen uten at kjøttdeigen er stekt på forhånd. Blir kjøttdeigen godt nok stekt når den ligger oppå pizzaen i ovnen på 225 grader i en halvtime? 0 Siter
kaffepiken Skrevet 28. februar 2006 Skrevet 28. februar 2006 Jeg tror sikkert kjøttdeigen blir gjennomstekt etter en halvtime i ovnen. Det er vel ikke så tjukke lag med kjøttdeig regner jeg med? Men hvorfor steker dere ikke kjøttdeigen først? *nysgjerrig* 0 Siter
Gjest togli Skrevet 28. februar 2006 Skrevet 28. februar 2006 Jeg tror sikkert kjøttdeigen blir gjennomstekt etter en halvtime i ovnen. Det er vel ikke så tjukke lag med kjøttdeig regner jeg med? Men hvorfor steker dere ikke kjøttdeigen først? *nysgjerrig* Okei, da tror jeg vi vurderer det som trygt! Pizzafyllet blir saftigere når vi ikke forsteker kjøttdeigen. Vi pleier å lage en blanding av tomatpure, hakka tomat, hvitløk, oregano og basilikum. Dette smører vi på pizzabunnen før vi legger over rå kjøttdeig. Oppå kjøttdeigen legger vi rå løk og masse ost (helst mozarella). Du burde prøve - det blir kjempegodt!! 0 Siter
Babette Skrevet 28. februar 2006 Skrevet 28. februar 2006 Okei, da tror jeg vi vurderer det som trygt! Pizzafyllet blir saftigere når vi ikke forsteker kjøttdeigen. Vi pleier å lage en blanding av tomatpure, hakka tomat, hvitløk, oregano og basilikum. Dette smører vi på pizzabunnen før vi legger over rå kjøttdeig. Oppå kjøttdeigen legger vi rå løk og masse ost (helst mozarella). Du burde prøve - det blir kjempegodt!! Men blir ikke bunnen kremert og mozarellaen brun når pizzaen stekes en halvtime på 225 grader? 0 Siter
mrxx Skrevet 1. mars 2006 Skrevet 1. mars 2006 Vet ikke svaret på spørsmålet ditt, men generelt skal kjøttdeig stekes godt. Det er et risikoprodukt i forhold til E-coli. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 1. mars 2006 Skrevet 1. mars 2006 Vet ikke svaret på spørsmålet ditt, men generelt skal kjøttdeig stekes godt. Det er et risikoprodukt i forhold til E-coli. Ja, det er derfor jeg blir litt betenkt over vår måte å fikse pizzafyll på... Kjøttdeigen ser jo helt stekt ut, men helt sikker kan man nok ikke være :-/ 0 Siter
Gjest togli Skrevet 1. mars 2006 Skrevet 1. mars 2006 Men blir ikke bunnen kremert og mozarellaen brun når pizzaen stekes en halvtime på 225 grader? Eh, det er mannen i huset som steker pizzaen. Jeg trodde det var 225 grader han stekte den på, men godt mulig jeg er helt på jordet... 0 Siter
Babette Skrevet 1. mars 2006 Skrevet 1. mars 2006 Eh, det er mannen i huset som steker pizzaen. Jeg trodde det var 225 grader han stekte den på, men godt mulig jeg er helt på jordet... Temperaturen er riktig, men en halvtime høres mye ut. Holder det ikke med 10-15 minutter? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 1. mars 2006 Skrevet 1. mars 2006 Temperaturen er riktig, men en halvtime høres mye ut. Holder det ikke med 10-15 minutter? Mannen min sover, så jeg får ikke spurt han *ler* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.