Gjest pipipipip Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Hvis fugleinfluensaen kommer til Norge, tør dere fortsette å spise kylling????? Jeg er litt skeptisk.... 0 Siter
meg__123! Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 går ikke an å spise på seg fugleinfluensa..... 0 Siter
muriel Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Ja, så lenge den er stekt/kokt og ikke funnet sjøldau ute i naturen. 0 Siter
Gemini Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Nei, jeg er ikke skeptisk. Jeg tror faktisk myndighetene har satt i verk så mange tiltak (bl.a. forbud mot utegående fugl), så jeg ser ikke helt hvorfor det skulle være farlig å spise kylling. Skal man lulle seg inn i hysteriet, så må man også slutte å spise egg, og alt som inneholder egg...! ;-) 0 Siter
Gjest Calóni Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 går ikke an å spise på seg fugleinfluensa..... De tre søsknene som døde, da? Familien hadde høns som de så begynte å bli syke, så de slaktet dem, og spiste dem. Dermed døde tre av barna av fugleinfluensa. Lite gjennomtenkt av foreldrene, men det får nå være grenser på hvordan man skal straffes for sin dumhet :/ 0 Siter
Lillemus Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 De tre søsknene som døde, da? Familien hadde høns som de så begynte å bli syke, så de slaktet dem, og spiste dem. Dermed døde tre av barna av fugleinfluensa. Lite gjennomtenkt av foreldrene, men det får nå være grenser på hvordan man skal straffes for sin dumhet :/ Neida - de hadde i tillegg hønsene inne i huset og lekte med dem! Da er det nok uunngåelig at det ble en del hønsedritt som senere tørket også innendørs. 0 Siter
sheba Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 man blir ikke smittet så lenge kjøttet er godt gjennomstekt eller kokt... og man bruker selvfølgelig ikke selvdøde dyr. jeg er ikke bekymret for denne fugleinfluensaen før den eventuellt smitter mellom mennesker, tror dette er noe vi bare MÅ lære oss og leve med, verden blir mindre og mindre siden vi reiser mye mer, men vi lever ikke sammen med fugler som f.eks i asia, der har de høns gående overalt:-) 0 Siter
Gjest Calóni Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Neida - de hadde i tillegg hønsene inne i huset og lekte med dem! Da er det nok uunngåelig at det ble en del hønsedritt som senere tørket også innendørs. Oh, right..jeg leste ikke så mye om det, men av artiklene jeg leste, så sto det at de slaktet fuglene og spiste dem, og jeg regnet med at det var slik de var blitt syke. Menmen, så feil kan man ta! OBS har forresten gilde kjøttdeig på tilbud, I wonder why Det sto plakat over kjøttdisken at den er produsert på Tunga, ikke på det stedet med E-Coli-bakteriene. Ingen nyresvikt på meg enda! 0 Siter
smurf78 Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Apropo, skal til Sverige imorgen og handle frittgående kylling (spiser kun det). Tror dere det er farlig? De sjekker vel fuglene før de sendes ut på markedet? 0 Siter
Prozak Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Oh, right..jeg leste ikke så mye om det, men av artiklene jeg leste, så sto det at de slaktet fuglene og spiste dem, og jeg regnet med at det var slik de var blitt syke. Menmen, så feil kan man ta! OBS har forresten gilde kjøttdeig på tilbud, I wonder why Det sto plakat over kjøttdisken at den er produsert på Tunga, ikke på det stedet med E-Coli-bakteriene. Ingen nyresvikt på meg enda! "Det sto plakat over kjøttdisken at den er produsert på Tunga, ikke på det stedet med E-Coli-bakteriene." Siste nytt i kveld var vel at de ikke hadde funnet ut hvor bakteriene kom fra? "............................................" 0 Siter
Lucretia Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 sluttet å spise sånnt for noen år siden, jeg. 0 Siter
Gjest Calóni Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 "Det sto plakat over kjøttdisken at den er produsert på Tunga, ikke på det stedet med E-Coli-bakteriene." Siste nytt i kveld var vel at de ikke hadde funnet ut hvor bakteriene kom fra? "............................................" Oh, crap. Jeg skal holde dere oppdatert 0 Siter
Gjest detektivdama Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 "Det sto plakat over kjøttdisken at den er produsert på Tunga, ikke på det stedet med E-Coli-bakteriene." Siste nytt i kveld var vel at de ikke hadde funnet ut hvor bakteriene kom fra? "............................................" Bakteriene kommer fra dyrenes egen avføring Prozak. Ingen tvil om det. Og bakteriene dør ved oppvarming. Folk må bare slutte og grise rundt på kjøkkenet. Slutte og bruke samme kniv og skjærefjøl for rå mat og stkt mat når de kokker rundt på kjøkkenet. Og slutte og la vær og vaske hendene godt når de har vært på do.... 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Ja, så lenge den er stekt/kokt og ikke funnet sjøldau ute i naturen. Hvor ofte finner meg sjøldaue kyllinger ute i skogen? ;o) Hi hi 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Ja, så lenge den er stekt/kokt og ikke funnet sjøldau ute i naturen. .ofte finner MAN.. ikke meg.. Faens tastatur *rødme* 0 Siter
Gjest fant en i går senest Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Hvor ofte finner meg sjøldaue kyllinger ute i skogen? ;o) Hi hi Stadig vekk!!! 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Stadig vekk!!! Hadde dere gått dere vill da eller? ;o) 0 Siter
Gjest fant en i går senest Skrevet 2. mars 2006 Skrevet 2. mars 2006 Hadde dere gått dere vill da eller? ;o) Ikke vi nei, men kyllingen! Ble nok overaska av snøvær og døde, ribbet for fjær som den var så frøs den i hjel. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.