L.A.M.B Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Spiser man virkelig surkål, erter, sjysaus og poteter til nakkekoteletter ? 0 Siter
Gjest god mat Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Kanskje om kotelettene er i brun saus? 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Nå ble jeg nysgjerrig på hva du spiser til koteletter! :-) Tilbehøret du nevnte er etter min mening et must. Kanskje ikke erter, forresten, er ikke alltid vi har det... 0 Siter
L.A.M.B Skrevet 8. mars 2006 Forfatter Skrevet 8. mars 2006 Nå ble jeg nysgjerrig på hva du spiser til koteletter! :-) Tilbehøret du nevnte er etter min mening et must. Kanskje ikke erter, forresten, er ikke alltid vi har det... Jeg ville spist båtpoteter, bernaise og noe grønt til. 0 Siter
bb71 Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Jeg ville spist båtpoteter, bernaise og noe grønt til. Aha - her trengs det litt opplysning! Sjekk her: nakkekoteletter: http://www.aperitif.no/oppskriftsbilder/74457/Svinekoteletter-225b.jpg som du nok forveksler med biff: http://www.bondelaget.no/bilder/mat/Biff.jpg :-) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Aha - her trengs det litt opplysning! Sjekk her: nakkekoteletter: http://www.aperitif.no/oppskriftsbilder/74457/Svinekoteletter-225b.jpg som du nok forveksler med biff: http://www.bondelaget.no/bilder/mat/Biff.jpg :-) Hehe, du kom meg i forkjøpet der. :-) 0 Siter
flisa Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Ikke jeg - jeg spiser potetbåter og bernaisesaus til 0 Siter
L.A.M.B Skrevet 8. mars 2006 Forfatter Skrevet 8. mars 2006 Ikke jeg - jeg spiser potetbåter og bernaisesaus til Fint. Da er vi to 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Man spiser poteter, gulrot, brun saus og vanlig salt potetgull til :-) 0 Siter
bb71 Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Man spiser poteter, gulrot, brun saus og vanlig salt potetgull til :-) Poteter er greit. Gulerot passer mest til fisk, brun saus til kjøttkaker og sånnt. Potetgull er til lørdagskvelden! 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Poteter er greit. Gulerot passer mest til fisk, brun saus til kjøttkaker og sånnt. Potetgull er til lørdagskvelden! Potetgull er veldig godt sammen med koteletter og steik. Vi pleide ha det når jeg var lita, på søndager og i jula :-) Søndager er det lov med litt potetgull til koteletten da! ;-) 0 Siter
fresja Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Jer er ikke noe glad i verken surkål eller erter, så jeg kan godt spise kinakål, rødbeter og agurk til nakkekoteletter. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 8. mars 2006 Skrevet 8. mars 2006 Potetgull er veldig godt sammen med koteletter og steik. Vi pleide ha det når jeg var lita, på søndager og i jula :-) Søndager er det lov med litt potetgull til koteletten da! ;-) Du kan ikke være annet enn trønder eller nordmøring? ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.