flisa Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=148179 Aldeles grusomt! Trodde ikke det var så farlig. SÅ TRIST!!!! og nå er det noen som ødelegger den svenske kjøttdeigen... http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=148176 Dette er skremmende. Holder meg til kylling fortsatt... 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Forferdelig trist. Syns det er så skummelt at det ikke er påvist noen bakterie i kjøttdeigen etter alle de prøvene som er tatt, så egentlig kan vel smittekilden være hvor som helst fortsatt? 0 Siter
Gjest kjøttdeiga Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 kostet oss? noen i din familie? klart bakterier kan være farlige, det vet da vel alle? vi i Norge har vært bortskjemte mot det meste av bakterier, nå innhentes vi av verden. bakteriene er ikke farligere enn at om man steker maten skikelig, og har bra kjøkkenhygiene, så blir man ikke syk av dem. 0 Siter
Atene Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Hvis du er redd for bakterier, er ikke kylling noe sjakktrekk. Men riktig behandlet er verken kylling eller kjøttdeig farlig. 0 Siter
Gyda Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Og han gikk i en barnehage nær der jeg bor. I dag var en bekjent av meg for å hente barnet sitt der, og da var media på plass og tok bilder. (Det er vel det nærmeste de kommer familien, og bilder til saken må de ha ... Fy søren.) 0 Siter
lote Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Er ikke farlig med kjøttdeig så lenge den blir skikkelig stekt. 0 Siter
Dorthe Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Husker du ikke da flere unger døde av e-coli i USA etter å ha vært på MacDonalds. Det var jo masse snakk om det den gangen og det var bl.a folk som ble smittet i Sverige også. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Husker du ikke da flere unger døde av e-coli i USA etter å ha vært på MacDonalds. Det var jo masse snakk om det den gangen og det var bl.a folk som ble smittet i Sverige også. MacDonald skjerpet vel rutinene sine på gjennomsteking av burgere etter det, syns i alle fall å huske det. 0 Siter
Dorthe Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 MacDonald skjerpet vel rutinene sine på gjennomsteking av burgere etter det, syns i alle fall å huske det. Jo, jeg tror det. Men den gangen var det ingen nordmenn som fikk det og da mente de at det kom fra det amerikanske kjøttet. Uansett, det virker som det er farlig for unger. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Jo, jeg tror det. Men den gangen var det ingen nordmenn som fikk det og da mente de at det kom fra det amerikanske kjøttet. Uansett, det virker som det er farlig for unger. Unger er vel på det jevne mer ømtålige enn oss voksne når det gjelder basselusker og sånt. 0 Siter
Gjest Calóni Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Kylling? Får man ikke fugleinfluensa da? Ser ut til at vegetarianerne kommer best ut av det, gitt 0 Siter
flisa Skrevet 11. mars 2006 Forfatter Skrevet 11. mars 2006 kostet oss? noen i din familie? klart bakterier kan være farlige, det vet da vel alle? vi i Norge har vært bortskjemte mot det meste av bakterier, nå innhentes vi av verden. bakteriene er ikke farligere enn at om man steker maten skikelig, og har bra kjøkkenhygiene, så blir man ikke syk av dem. "kostet oss" - OSS_ samfunnet_Gilde_butikkene_Norge... Er det ikke litt rart at så mange familier ikke skal steke kjøttdeigen godt nok? Det er noe jeg er veldig nøye med - bruker f.eks. aldri fjøl og kniv jeg har hatt kyllingfileter på til noe annet. Det går rett i oppvaskmaskin. 0 Siter
flisa Skrevet 11. mars 2006 Forfatter Skrevet 11. mars 2006 Forferdelig trist. Syns det er så skummelt at det ikke er påvist noen bakterie i kjøttdeigen etter alle de prøvene som er tatt, så egentlig kan vel smittekilden være hvor som helst fortsatt? Jeg ser for meg at det er McDonalds jeg.... 0 Siter
flisa Skrevet 11. mars 2006 Forfatter Skrevet 11. mars 2006 Husker du ikke da flere unger døde av e-coli i USA etter å ha vært på MacDonalds. Det var jo masse snakk om det den gangen og det var bl.a folk som ble smittet i Sverige også. DET har vært min tanke hele tiden. McDonalds.....alle de unge, kjappe som jobber der - uten noen "voksne" til å passe på seg. 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 DET har vært min tanke hele tiden. McDonalds.....alle de unge, kjappe som jobber der - uten noen "voksne" til å passe på seg. Nemlig, hamburgere som ikke er skikkelig stekt. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Nemlig, hamburgere som ikke er skikkelig stekt. Ingen fare, burgerne på Mækkærn er gjennomstekte som skosåler. Alltid. 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Ingen fare, burgerne på Mækkærn er gjennomstekte som skosåler. Alltid. Men det er jo ikke mange år siden det var en e-coli epidemi der, både i Usa og i Sverige. 0 Siter
Gjest det må vi ikke glemme Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Livet er et usikkert prosjekt. 0 Siter
flisa Skrevet 11. mars 2006 Forfatter Skrevet 11. mars 2006 Nemlig, hamburgere som ikke er skikkelig stekt. Det skal jeg nesten vedde på - tror ikke MilkShake er så bra heller jeg ... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.