ekte nick Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 og jeg husker ikke om den var fra Gilde eller ikke, men det er sannsynlig. Kjøttdeigen lå i fryseren og var ferdig stekt, vi spiste den første halvparten for en måneds tid siden. Vi ble ikke syke da - så da er vi vel trygge nå også, er vi ikke?! Ble plutselig litt engstelig... 0 Siter
keinstein Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Gjennomstekt og med normalt god hygiene og kjøling av det ubehandlede kjøttet er det helt greit. 0 Siter
tonie Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Hvis den er godt stekt skal det ikke være noen fare, verken for små eller store. Skjønner godt at du bekymrer deg, særlig hvis du har barn i huset. Jeg er såpass engstelig at jeg styrer unna alt av kjøttdeig, karbonader, ferdigpizza etc. Det går mye i fisk hjemme hos oss nå...:-) 0 Siter
ekte nick Skrevet 10. mars 2006 Forfatter Skrevet 10. mars 2006 Hvis den er godt stekt skal det ikke være noen fare, verken for små eller store. Skjønner godt at du bekymrer deg, særlig hvis du har barn i huset. Jeg er såpass engstelig at jeg styrer unna alt av kjøttdeig, karbonader, ferdigpizza etc. Det går mye i fisk hjemme hos oss nå...:-) Oj, jeg glemte jo at vi spiste hamburger på MacDonalds i går også! Jeg spurte om kjøttet var fra Sverige, fordi jeg var redd for kugalskap, men de svarte at neida det var fra Gilde. Tenkte ikke over DEN faren akkurat da, nei. 0 Siter
tonie Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Oj, jeg glemte jo at vi spiste hamburger på MacDonalds i går også! Jeg spurte om kjøttet var fra Sverige, fordi jeg var redd for kugalskap, men de svarte at neida det var fra Gilde. Tenkte ikke over DEN faren akkurat da, nei. Ai. Var det ikke flisa som hadde en teori om at smitten kommer derfra? Vi får håpe hun tar feil, eller at det var noen usedvanlig voksne og ansvarsbevisste kvisete ungdommer som stod for hamburgerstekingen i går;-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Jeg var hos legen med minsten (21 mnd) forrige uke. Hun hadde nemlig vandig diare i flere dager og hadde også spist kjøttdeig (kjøpt i Oslo) ca en uke før. Legen sa at det er svært få som blir syke av denne bakterien, så sjansen for å bli syk selv om du har spist insifisert (heter det det?) kjøtt, er liten! Skjønner likevel godt at du er engstelig.. Her går både kjøttdeig og kjøttkaker fra fryseren rett i søpla. Vi dar nok heller ikke på MacDonalds med det første. Jeg tør ikke ta noen sjanser :-/ 0 Siter
mrxx Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Bare å steke eller koke den ekstra godt så er ikke dette noe problem. 0 Siter
Gjest vioola Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Oj, jeg glemte jo at vi spiste hamburger på MacDonalds i går også! Jeg spurte om kjøttet var fra Sverige, fordi jeg var redd for kugalskap, men de svarte at neida det var fra Gilde. Tenkte ikke over DEN faren akkurat da, nei. synes jeg leste noe om at i isbitene på mcdonalds og burgerking var det like mye bakterier i som toalettvann. kan det være sant da? 0 Siter
Lucretia Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 synes jeg leste noe om at i isbitene på mcdonalds og burgerking var det like mye bakterier i som toalettvann. kan det være sant da? ikke like mye. Men MYE mer i isbitene 0 Siter
sheba Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 ikke like mye. Men MYE mer i isbitene grøss! det er egentlig utrolig at det er mulig.. Hvorfor!? og hvordan er det mulig?? man spør jo seg selv hvordan det kan skje, om det er sant da.. 0 Siter
amber sun Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Vi spiser like mye kjøttdeig som før. Så lenge en steker den godt er det vel ingen fare? 0 Siter
EllaJo Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Spiser fortsatt Gildes kjøttdeig som før. Steker alltid godt kjøttet og er nøye med hygienen 0 Siter
Gjest Calóni Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 grøss! det er egentlig utrolig at det er mulig.. Hvorfor!? og hvordan er det mulig?? man spør jo seg selv hvordan det kan skje, om det er sant da.. Man får trøste seg med at stort sett er McDonaldstoalettene svært rene 0 Siter
noldine Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 grøss! det er egentlig utrolig at det er mulig.. Hvorfor!? og hvordan er det mulig?? man spør jo seg selv hvordan det kan skje, om det er sant da.. Profitt og raske penger. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Oj, jeg glemte jo at vi spiste hamburger på MacDonalds i går også! Jeg spurte om kjøttet var fra Sverige, fordi jeg var redd for kugalskap, men de svarte at neida det var fra Gilde. Tenkte ikke over DEN faren akkurat da, nei. Det er jo kjøttdeig kjøpt mellom 1 januar og 24 februar som det kan være noen fare ved så jeg tror nok du er trygg på mc donalds for de har sikkert ikke kjøtt fra helt tilbake til da? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.