Gjest Den grønne kokk Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Tok opp kjøtt fra fryseren til å steike biffstrimler. Men tok opp for mye.. Kan jeg steike det og fryse det igjen? 0 Siter
Gjest liede Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Jeg har lært av mormor at det er fyfy å fryse stekt kjøtt, fisk og fugl. 0 Siter
keinstein Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Det frysetørker hvis du ikke fryser det ned i kraft i en tett frysepose. Sug ut lufta av den først! Har du ikke kraft, lag buljong. 0 Siter
flisa Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Jeg hadde frøset de ned -og brukt de i en gryterett senere. 0 Siter
noldine Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Det er vel aldri bra å fryse, tine og fryse igjen. Jeg ville heller ikke gjort det. 0 Siter
flisa Skrevet 11. mars 2006 Skrevet 11. mars 2006 Det er vel aldri bra å fryse, tine og fryse igjen. Jeg ville heller ikke gjort det. Jeg svarte på det som om hun tok opp rått kjøtt - stekte det og frøs det igjen - og det er helt kurant! 0 Siter
kykkeliky1365380960 Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Du skal bare steike det og fryse det igjen- helt vanlig å gjøre dette! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.