Gå til innhold

Fryse stekt kjøtt?


Anbefalte innlegg

Gjest Den grønne kokk
Skrevet

Tok opp kjøtt fra fryseren til å steike biffstrimler. Men tok opp for mye.. Kan jeg steike det og fryse det igjen?

Gjest liede
Skrevet

Jeg har lært av mormor at det er fyfy å fryse stekt kjøtt, fisk og fugl.

Skrevet

Det frysetørker hvis du ikke fryser det ned i kraft i en tett frysepose. Sug ut lufta av den først! Har du ikke kraft, lag buljong.

Skrevet

Jeg hadde frøset de ned -og brukt de i en gryterett senere.

Skrevet

Det er vel aldri bra å fryse, tine og fryse igjen. Jeg ville heller ikke gjort det.

Skrevet

Det er vel aldri bra å fryse, tine og fryse igjen. Jeg ville heller ikke gjort det.

Jeg svarte på det som om hun tok opp rått kjøtt - stekte det og frøs det igjen - og det er helt kurant!

kykkeliky1365380960
Skrevet

Du skal bare steike det og fryse det igjen- helt vanlig å gjøre dette!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...