Gjest Mom33 Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Synes det er vanskelig å steke kyllingfileter slik at de ikke blir tørre. Har du en oppskrift å dele? 0 Siter
keinstein Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Problemet er at de er så ujevne i tykkelse, og at de blir for mye stekt. Del dem i to på tvers og stek de tynne mye kortere tid enn de tjukke, eller del dem i tre strimler på langs. Fløtesaus med mye karri er min favoritt. 0 Siter
Gjest fågelinfluensan Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Nei takk til kylling i disse tider, det og kjøttdeig holder jeg meg langt unna. 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Problemet er at de er så ujevne i tykkelse, og at de blir for mye stekt. Del dem i to på tvers og stek de tynne mye kortere tid enn de tjukke, eller del dem i tre strimler på langs. Fløtesaus med mye karri er min favoritt. Steker du i ovnen eller i panna? Pakker du dem inn i folie? 0 Siter
Gjest Snøflette Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Stek dem lett i panne og legg dem i ildfast form. Strø over strimlet paprika, purre og sopp, og hell kremfløte over. Til slutt drysser du over litt hvetemel som du rører inn i fløten. 150 grader i nesten en time. OMG! 0 Siter
keinstein Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Steker du i ovnen eller i panna? Pakker du dem inn i folie? Gjerne i ovn, da blir de best. Med folie under får du samlet opp kraften fra de til sausen, men å pakke dem inn i folie tror jeg ikke på. 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Nei takk til kylling i disse tider, det og kjøttdeig holder jeg meg langt unna. Hvorfor du holder deg unna kylling pga. fugleinfluensa skjønner jeg ikke, men deg om det. Kjøttdeig er heller ikke farlig så lenge man har gode hygieneregler på kjøkkenet - og steker godt. Men jeg spurte vel egentlig om en oppskrift, da... 0 Siter
keinstein Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Stek dem lett i panne og legg dem i ildfast form. Strø over strimlet paprika, purre og sopp, og hell kremfløte over. Til slutt drysser du over litt hvetemel som du rører inn i fløten. 150 grader i nesten en time. OMG! Jeg ble sulten. 0 Siter
flowy Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Jeg deler dem i to, krydrer med noe godt og surrer dem inn i spekeskinke. Steker dem på høy varme i cirka 30 sekunder på hver side. Så inn i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Da blir de supersaftige. Serverer med en salat bestående av tomat, rødløk, agurk og couscous. Topper det hele med hjemmelaget basilikumdressing. 0 Siter
keinstein Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Nei takk til kylling i disse tider, det og kjøttdeig holder jeg meg langt unna. Jeg spiste kylling i går, det ligger noe igjen, og tenker spise storfetartar i dag. Uten angst. Men hygiene er viktig, hver dag hele året. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Fres de i panne på ganske høy varme, i en blanding av olivenolje og smør. Bare sånn litt på hver side. Legg dem i ildfast form sammen med hele hvitløksfedd, båter av løk og gjerne biter av fennikkel. Og et par små smørklatter. Og da snakker vi meierismør. Dersom du steiker i ei jernpanne, kan du bare putte hele panna inn i ovnen når de er ferdig stekt i den. La det hele stå i ovnen til de er gjennomstekt. Aner dessvere ikke hvor lenge. Lag risotto av risottoris og kyllingkraft (juksekraft er en hønsebuljong, vann og en slant hvitvin). Fres finhakka løk, hvitløk og fennikkel, fred risen etterpå, og spe med krafta som du koker inn litt etter litt. Når risottoen er ferdig, rører du inn en god neve fersk parmesan (revet), salt og pepper, og en klatt smør. Og gjerne litt av krafta som ligger igjen etter kyllingen og grønnsakene. Legg risen litt utover på tallerkner (fordel med varme tallerkner), legg kyllingen oppå, sleng over litt ruccola, olivenolje og revet parmesan. Istedet for fennikkel, er det godt med stangselleri og gulrot. Snadder! Serveres med 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Hehe, og den skal ikke serveres med mariaflyfly. Faens trykkleif! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Fres de i panne på ganske høy varme, i en blanding av olivenolje og smør. Bare sånn litt på hver side. Legg dem i ildfast form sammen med hele hvitløksfedd, båter av løk og gjerne biter av fennikkel. Og et par små smørklatter. Og da snakker vi meierismør. Dersom du steiker i ei jernpanne, kan du bare putte hele panna inn i ovnen når de er ferdig stekt i den. La det hele stå i ovnen til de er gjennomstekt. Aner dessvere ikke hvor lenge. Lag risotto av risottoris og kyllingkraft (juksekraft er en hønsebuljong, vann og en slant hvitvin). Fres finhakka løk, hvitløk og fennikkel, fred risen etterpå, og spe med krafta som du koker inn litt etter litt. Når risottoen er ferdig, rører du inn en god neve fersk parmesan (revet), salt og pepper, og en klatt smør. Og gjerne litt av krafta som ligger igjen etter kyllingen og grønnsakene. Legg risen litt utover på tallerkner (fordel med varme tallerkner), legg kyllingen oppå, sleng over litt ruccola, olivenolje og revet parmesan. Istedet for fennikkel, er det godt med stangselleri og gulrot. Snadder! Serveres med Hehe, og den skal ikke serveres med mariaflyfly. Faens trykkleif! 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Hehe, og den skal ikke serveres med mariaflyfly. Faens trykkleif! Hva skal den serveres med, da? Hørtes jo helt nydelig ut, har riktignok ikke alt som skal til, men en eller annen variant av dette blir det nok. Slurp. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Hva skal den serveres med, da? Hørtes jo helt nydelig ut, har riktignok ikke alt som skal til, men en eller annen variant av dette blir det nok. Slurp. God vin til . En god, ikke for heavy italiener er bra. Og hvitvin til er også nydelig. Prøv en gang med risottoris og følg oppskrifta. Det er helt fantastisk godt. Lager du den med Livérsekylling er det ekstra snadder. Eneste problemet er at risottoris har jeg hittil bare finni på Ultra. 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 God vin til . En god, ikke for heavy italiener er bra. Og hvitvin til er også nydelig. Prøv en gang med risottoris og følg oppskrifta. Det er helt fantastisk godt. Lager du den med Livérsekylling er det ekstra snadder. Eneste problemet er at risottoris har jeg hittil bare finni på Ultra. Siden det bare er meg og unga hjemme, tror jeg at jeg sparer vinen til jeg har gubben her en gang. Unga har liksom ikke vent seg til vinsmaken... ;-) Risottoris - har jeg ikke sett det på Mega, tro? Men det er ikke vanlig, nei. Takker og bukker, oppskrifta er lagret. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Siden det bare er meg og unga hjemme, tror jeg at jeg sparer vinen til jeg har gubben her en gang. Unga har liksom ikke vent seg til vinsmaken... ;-) Risottoris - har jeg ikke sett det på Mega, tro? Men det er ikke vanlig, nei. Takker og bukker, oppskrifta er lagret. Få høre resultatet når du har testa den, dah! 0 Siter
keinstein Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 God vin til . En god, ikke for heavy italiener er bra. Og hvitvin til er også nydelig. Prøv en gang med risottoris og følg oppskrifta. Det er helt fantastisk godt. Lager du den med Livérsekylling er det ekstra snadder. Eneste problemet er at risottoris har jeg hittil bare finni på Ultra. Bruk hurtigris til risotto. Den "holder" bedre på sausen. 0 Siter
annegunn Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Fres de i panne på ganske høy varme, i en blanding av olivenolje og smør. Bare sånn litt på hver side. Legg dem i ildfast form sammen med hele hvitløksfedd, båter av løk og gjerne biter av fennikkel. Og et par små smørklatter. Og da snakker vi meierismør. Dersom du steiker i ei jernpanne, kan du bare putte hele panna inn i ovnen når de er ferdig stekt i den. La det hele stå i ovnen til de er gjennomstekt. Aner dessvere ikke hvor lenge. Lag risotto av risottoris og kyllingkraft (juksekraft er en hønsebuljong, vann og en slant hvitvin). Fres finhakka løk, hvitløk og fennikkel, fred risen etterpå, og spe med krafta som du koker inn litt etter litt. Når risottoen er ferdig, rører du inn en god neve fersk parmesan (revet), salt og pepper, og en klatt smør. Og gjerne litt av krafta som ligger igjen etter kyllingen og grønnsakene. Legg risen litt utover på tallerkner (fordel med varme tallerkner), legg kyllingen oppå, sleng over litt ruccola, olivenolje og revet parmesan. Istedet for fennikkel, er det godt med stangselleri og gulrot. Snadder! Serveres med Denne må jeg jaggu maile til gubben... 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Få høre resultatet når du har testa den, dah! Det blir i påska, tenker jeg, for det er neste gang jeg ser gubben. Skal gi lyd! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.