Gjest vioola Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 egentlig ikke. Men det finnes masse kjempegode posesauser som er er gode og ha til kyllingfileter 0 Siter
Åsemor Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Vi deler de i små biter, steker, har MASSE krydder oppå, slenger oppi en putt fløte, lar det surre litt, og serverer med ris og salat. 0 Siter
flisa Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Du kan også bytte ut kjøttdeigen med kyllingfileter i biter til Toro Lasagne - det er VELDIG godt - det er noe jeg liker å ha i skapet om vi plustelig er mange hjemme -så har jeg alltid kyllingfileter i fryseren. 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Du kan også bytte ut kjøttdeigen med kyllingfileter i biter til Toro Lasagne - det er VELDIG godt - det er noe jeg liker å ha i skapet om vi plustelig er mange hjemme -så har jeg alltid kyllingfileter i fryseren. Jeg er liksom ikke noen Lasagne-type... Kyllingtype, derimot, DET er jeg. ;-) 0 Siter
tusseline Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Fres de i panne på ganske høy varme, i en blanding av olivenolje og smør. Bare sånn litt på hver side. Legg dem i ildfast form sammen med hele hvitløksfedd, båter av løk og gjerne biter av fennikkel. Og et par små smørklatter. Og da snakker vi meierismør. Dersom du steiker i ei jernpanne, kan du bare putte hele panna inn i ovnen når de er ferdig stekt i den. La det hele stå i ovnen til de er gjennomstekt. Aner dessvere ikke hvor lenge. Lag risotto av risottoris og kyllingkraft (juksekraft er en hønsebuljong, vann og en slant hvitvin). Fres finhakka løk, hvitløk og fennikkel, fred risen etterpå, og spe med krafta som du koker inn litt etter litt. Når risottoen er ferdig, rører du inn en god neve fersk parmesan (revet), salt og pepper, og en klatt smør. Og gjerne litt av krafta som ligger igjen etter kyllingen og grønnsakene. Legg risen litt utover på tallerkner (fordel med varme tallerkner), legg kyllingen oppå, sleng over litt ruccola, olivenolje og revet parmesan. Istedet for fennikkel, er det godt med stangselleri og gulrot. Snadder! Serveres med EKTE risotto er bare sååå godt!! Dette høres ut som en skikkelig god oppskrift :-) 0 Siter
tusseline Skrevet 12. mars 2006 Skrevet 12. mars 2006 Litt seint ute, nå jeg - men har i alle fall følgende tips: Mariner kyllingfiletene i en marinade av olivenolje, hvitløk, sitron/lime og soyasaus. Brun de lett i stekepanne, og ha de deretter over i ildfast form på ca. 200 grader mens risen koker. Blir kjempesaftige og gode! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Denne må jeg jaggu maile til gubben... Ikke lag den for ofte! Den er planlagt for min italienske aften, og nå har jeg røpa den alt. Må jaggu faen se å finne en dato snart. 0 Siter
annegunn Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Ikke lag den for ofte! Den er planlagt for min italienske aften, og nå har jeg røpa den alt. Må jaggu faen se å finne en dato snart. Vi (ehh... gubben) lagde det i går faktisk, litt endret etter hva huset kunne by på av råvarer. Jentungen likte risen best :-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Vi (ehh... gubben) lagde det i går faktisk, litt endret etter hva huset kunne by på av råvarer. Jentungen likte risen best :-) Så lenge dere holder unna tirsdagstreffa, så! 0 Siter
annegunn Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Så lenge dere holder unna tirsdagstreffa, så! Jadda! Kalv i mmorgen. Og sånn til dessert, prøvekjørt i helga: http://www.snartmamma.com/plassen/showthread.php?t=207497 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Jadda! Kalv i mmorgen. Og sånn til dessert, prøvekjørt i helga: http://www.snartmamma.com/plassen/showthread.php?t=207497 Jeg skjønte hva det var før jeg åpna linken! Igjen - vi har lik smak du og jeg. Og med en snerten liten dessertvin til, vettu... 0 Siter
annegunn Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Jeg skjønte hva det var før jeg åpna linken! Igjen - vi har lik smak du og jeg. Og med en snerten liten dessertvin til, vettu... Gjorde du? Vi (ehh... gubben) har aldri laget sånn før, faktisk. Men det ble godt. Tror bare vi (...) skal steke dem litt kortere tid ved litt høyere temperatur i morgen. Og ha hjemmelaget vanlijeis ved siden av. Jentungen likte dem, om det skulle være noen overraskelse... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Gjorde du? Vi (ehh... gubben) har aldri laget sånn før, faktisk. Men det ble godt. Tror bare vi (...) skal steke dem litt kortere tid ved litt høyere temperatur i morgen. Og ha hjemmelaget vanlijeis ved siden av. Jentungen likte dem, om det skulle være noen overraskelse... Hun har også god smak Forøvrig sitter jeg og momser en medbragt Dolly Mixtures på kontoret som jeg "fant" godt gjemt i skapet. 0 Siter
annegunn Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Hun har også god smak Forøvrig sitter jeg og momser en medbragt Dolly Mixtures på kontoret som jeg "fant" godt gjemt i skapet. Noe annet ville overrasket meg, med de foreldrene... Dolly mixture? *titter bort i skapet* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Noe annet ville overrasket meg, med de foreldrene... Dolly mixture? *titter bort i skapet* Veldig...søtt 0 Siter
annegunn Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Veldig...søtt Mmmm... Og knallgodt, særlig med te til. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Mmmm... Og knallgodt, særlig med te til. Te?? Til Dolly Mixtures??? *vantro* 0 Siter
annegunn Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Te?? Til Dolly Mixtures??? *vantro* Jodda. Te _uten_ sukker... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Jodda. Te _uten_ sukker... Te drikkes med sukker og meilk. 0 Siter
annegunn Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Te drikkes med sukker og meilk. Neinei! Da passer det ikke til dolly mixture, eller sjokkis, eller... Med mitt teinntak hadde jeg forøvrig blitt temmelig rund om jeg skulle hatt sukker i. Her teller vi i kanner, ikke i kopper... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.