kykkeliky1365380960 Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Det går helt fint, men er det farlig om den har ligget 1 1/2 år i fryseren? Cultura surmelkstype. Lukter ok. P.S: Trenger ikke svar fra de som er overnøye på ting Bruker selv kjøtt som har ligget temmelig lenge! 0 Siter
asterix Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Så lenge lukta er ok vil jeg tro melka er i orden. Kan du ikke tine den og smake på den før du har den i maten da? 0 Siter
kykkeliky1365380960 Skrevet 13. mars 2006 Forfatter Skrevet 13. mars 2006 Så lenge lukta er ok vil jeg tro melka er i orden. Kan du ikke tine den og smake på den før du har den i maten da? Er vel litt påvirket av kjøttdeig katastrofen (hvis det nå viser seg at den har skylda) og hva "ukontrollert" mat kan gjøre mot kroppene våre. Er ikke akkurat redd for nyresvikt men har tenkt at kanskje man burde være litt mer ydmyk ovenfor hva man putter i seg! Skal steke vaffler, men de kommer til å bli godt gjennomstekt;) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.