Gå til innhold

Bruk av frossen melk i matlaging


Anbefalte innlegg

kykkeliky1365380960
Skrevet

Det går helt fint, men er det farlig om den har ligget 1 1/2 år i fryseren?

Cultura surmelkstype. Lukter ok.

P.S:

Trenger ikke svar fra de som er overnøye på ting ;) Bruker selv kjøtt som har ligget temmelig lenge!

Skrevet

Så lenge lukta er ok vil jeg tro melka er i orden. Kan du ikke tine den og smake på den før du har den i maten da?

kykkeliky1365380960
Skrevet

Så lenge lukta er ok vil jeg tro melka er i orden. Kan du ikke tine den og smake på den før du har den i maten da?

Er vel litt påvirket av kjøttdeig katastrofen (hvis det nå viser seg at den har skylda) og hva "ukontrollert" mat kan gjøre mot kroppene våre.

Er ikke akkurat redd for nyresvikt men har tenkt at kanskje man burde være litt mer ydmyk ovenfor hva man putter i seg!

Skal steke vaffler, men de kommer til å bli godt gjennomstekt;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...