Gjest Bæsjmat Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Det har jeg, for lenge sia. Og jeg tror det blir lenge til neste kjøttdeigkjøp, kansje aldri! 0 Siter
jubalong70 Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Nei, det har jeg ikke. Men, som alltid, steker jeg den skikkelig. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Kuttet ut kjøttdeig etter et par driteepisoder for noen år siden. Bruker heller karbonadedeig. 0 Siter
Gjest kjøttspiser Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Forstår ikke helt hysterien her. Så lenge man har god hygiene og steker kjøttet godt, så skulle jo smittefaren være minmal. 0 Siter
sheba Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Jeg har fryseren full av elghakk hvert år så jeg kjøper veldig sjeldent kjøttdeig i butikk... Men ble bedt på taco til noen venner i helgen og tenkte ikke så mye over det. Om kjøttet er godt stekt og forsvarlig tilberedt så er det ingen fare mener jeg, men nå skal det også sies at hadde jeg bodd i et området der de har hatt smitte hadde jeg kanskje ikke vært like rolig:-) 0 Siter
Åsemor Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Nei, vi spiser fortsatt en del kjøttdeig. Var temmelig hysterisk på tilbereding av kjøtt da jeg var gravid, så vi har gode rutiner på vask og steking og sånn. 0 Siter
Gjest Hanneline Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Nei, jeg lar meg ikke skremme av verken e.coli, kugalskap, miljøgifter i fisk, fugleinfluensa etc. 0 Siter
Gjest abrahamsen Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Ja, faktisk.. Er vanligvis ikke hysterisk, men etter å ha sett alle de ekle bilda av skitne kuer så orker jeg bare ikke. Sist jeg var på Burger King (det var før alt dettee-coli snakket) så syns jeg det rett og slett lukta bæsj av hamburgeren... I dag hadde vi snitsler av lam istedet. godt. 0 Siter
Gjest Bæsjmat Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Kuttet ut kjøttdeig etter et par driteepisoder for noen år siden. Bruker heller karbonadedeig. Driteepisoder, haha! var det du eller oksen som dret? ;o) 0 Siter
Gjest Bæsjmat Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 kjøper i sverige jeg. Er kuene renere der da eller? 0 Siter
Gjest heia Svinesund Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Kuttet ut kjøttdeig etter et par driteepisoder for noen år siden. Bruker heller karbonadedeig. ...er ikke faren like stor for e-coli i karbonadedeig? Kjøper alltid det jeg ) 0 Siter
sheba Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Er kuene renere der da eller? Nei ikke renere, men uten E-coli, samtidig er bakteriene erstattet med glassbiter;-) 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Driteepisoder, haha! var det du eller oksen som dret? ;o) Det var jeg. Og jeg hater å drite med mindre jeg må, altså; jeg måtte jo da, og det noe så til de grader, men jeg foretrekker dassturer under rolige omstendigheter. Når middagen funker som klyster er det noe feil. 0 Siter
Gjest heia Svinesund Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Er kuene renere der da eller? sikkert ikke ;o) Ergo, jeg er ikke redd. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 ...er ikke faren like stor for e-coli i karbonadedeig? Kjøper alltid det jeg ) Jeg tenker da overhodet ikke på e-coli. Kjøttdeig er kjøtt på nivå med kjøttet i kjøttkaker, og kjøttkaker er igjen sammenlignbart med inneholdet i pølser. Karbonadeig er bedre. 0 Siter
kykkeliky1365380960 Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Er det ikke snakk om at bakterien blir drept ved 50 grader? Iallfall en påminnelse om å tilberede maten nøye selv om vi ikke lever i "gamle dager"! Blir ikke engstelig av sånt (om det da ikke var fra "vårt" slakteri). Kanskje jeg er for naiv når jeg sier at jeg stoler på myndighetene! Men likevel prøver jeg å unngå det de, for å være på den sikre siden, advarer mot. 0 Siter
Gjest Diselle Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Det er faktisk ikke funnet bakterier i kjøttdeig. Så da må dere nesten kutte ut alt annet også. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=147899 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=147776 0 Siter
EllaJo Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Nei, det har jeg ikke. Har alltid vært nøye med hygienen rundt matlaging og steker kjøttdeigen godt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.