Gjest Bæsjmat Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Det var jeg. Og jeg hater å drite med mindre jeg må, altså; jeg måtte jo da, og det noe så til de grader, men jeg foretrekker dassturer under rolige omstendigheter. Når middagen funker som klyster er det noe feil. Kansje du kjøpte bæsjdeig istedet for kjøttdeig? ;p Nei fy faen, nå ble jeg kvalmkvalmkvalm! Æsj!"grøsser" 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Så klart ikke! De har forresten ikke funnet E.coli hos han som døde. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=137525 0 Siter
Gjest Bæsjmat Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Så klart ikke! De har forresten ikke funnet E.coli hos han som døde. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=137525 Nei men hos mange av de som ble syke vel. Og Lidl har funnet bakterien i Gilde kjøttdeig i dag! 0 Siter
Gjest dessverre Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Det er faktisk ikke funnet bakterier i kjøttdeig. Så da må dere nesten kutte ut alt annet også. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=147899 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=147776 De regner ikke med å finne noe heller, de håper, men sjansen er liten. De epidemiologiske undersøkelsene viser imidlertid at slike kjøttprodukter er eneste fellesnevner mellom de som er syke / døde, og antageligvis må man slå seg til ro med at det er eneste svaret man får. 0 Siter
Gjest Ulvinnen Lurulf Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Nei, jeg har ikke kuttet ut å bruke kjøttdeig. Jeg har ikke engang tenkt tanken. Vi hadde taco i går, det smakte godt som alltid. Og som alltid sørget vi for god hygiene og blandet ikke sammen utstyr som var brukt til den rå kjøttdeigen med grønnsakene. 0 Siter
Gjest Turbo Tuppa Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Nei. Spiste lasagne sist onsdag og hjemmelaget pizza to ganger i helga. Lever fortsatt. 0 Siter
Gjest Turbo Tuppa Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Kuttet ut kjøttdeig etter et par driteepisoder for noen år siden. Bruker heller karbonadedeig. Karbonadedeig og kjøttdeig er stort sett akkurat det samme bortsett fra at i karbonadedeigen er alt synlig fett og sener skåret bort slik at den inneholder noe mindre fett. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Karbonadedeig og kjøttdeig er stort sett akkurat det samme bortsett fra at i karbonadedeigen er alt synlig fett og sener skåret bort slik at den inneholder noe mindre fett. Når du slipper synlig fett og sener er mye gjort. 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Nei har ikke sluttet å spise kjøttdeig og heller ikke annet kjøtt som svin, lam og kylling. Spise er faktisk det farligste vi gjør og det gjør alle hver dag, ser ikke problemet? 0 Siter
Gjest kalendria Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Jeg hadde ikke kuttet ut hvis vi hadde vært bare voksne og ungdom i huset, men med to under skolealder, så avventer vi situasjonen litt akkurat nå, ja. Jeg skjønner ikke helt det med at bakteriene drepes hvis maten blir gjennomstekt. En ble syk av frossenpizza med kjøttdeig, så vidt jeg forsto. Hvordan går det an å ikke steke frossenpizza til mer enn 60 grader? Og hvordan går det an å klare å slurve med hygienen slik at bakterier fra pizzaen kommer på annen mat? Jeg har alltid vært nøye med hygienen, og steker alltid kjøttdeig skikkelig, men akkurat nå stoler jeg ikke helt på at bakteriene drepes ved varmebehandling. Ergo kutter vi ut inntil videre. 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 13. mars 2006 Skrevet 13. mars 2006 Nei men hos mange av de som ble syke vel. Og Lidl har funnet bakterien i Gilde kjøttdeig i dag! Okei..Jeg satser på at jeg overlever uansett ;o) 0 Siter
Lucretia Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Ja, jeg kutta ut kjøttdeigen for ca to og et halvt år siden! 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Det er en god stund siden vi kuttet ut kjøttdeig. Vi gikk over til karbonadedeig istedet, men det er pga av fettinnhold blant annet. Karbonadedeig er mye renere kjøtt. Men vi handler karbonadedeig stort sett i sverige da, pga prisen. 0 Siter
kizmiaz Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Ja, jeg kjøpte foreløpig siste kjøttdeigpk. i midten av februar. Det var en Gildepakke med utløpsdato 24 februar og med merke 103. Har kastet kjøttdeig og kjøttkaker etterpå, og har ikke kjøpt noe siden.har ikke lyst på. Men har ikke kuttet ut kjøttprodukter for evig, nei.:-) 0 Siter
Gjest og vi er fortsatt friske Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Her spiser vi taco, pizza, kjøttdeig og spagetti som vanlig. Sjekker at det ikke står 103 på kjøttdeigpakkene, for sikkerhetsskyld. Men igår kom det vel fram at det høyst sansynlig er Lidl-kjeden som har solgt endel av denne kjøttdeiga ...... og vi har ikke Lidl butikker i nærheten. 0 Siter
astridny Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Vi bruker kjøttdeig. Vi steker den bare skikkelig som vi alltid har brukt. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Her spiser vi taco, pizza, kjøttdeig og spagetti som vanlig. Sjekker at det ikke står 103 på kjøttdeigpakkene, for sikkerhetsskyld. Men igår kom det vel fram at det høyst sansynlig er Lidl-kjeden som har solgt endel av denne kjøttdeiga ...... og vi har ikke Lidl butikker i nærheten. "Men igår kom det vel fram at det høyst sansynlig er Lidl-kjeden som har solgt endel av denne kjøttdeiga ...... og vi har ikke Lidl butikker i nærheten." Det der stemmer vel ikke helt? Lidl har funnet e.coli i en del av sin kjøttdeig, men jeg leste et sted tidligere i dag at ingen av de syke barna hadde spist kjøttdeig fra Lidl. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.