Gjest Havresuppe Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 1 dl havregryn, 1 dl vann, ca 1 dl saft, ca ½ dl sukker. Kok opp vannet, dryss på grynene og kok til de er møre. Suppa kan smakes til med saft eller rester av syltetøy og sukker. Det er viktig at ikke suppa blir for sterk. Om du vil, kan du koke oppskårne epler, plommer eller rabarbra i suppa. 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 1 dl havregryn, 1 dl vann, ca 1 dl saft, ca ½ dl sukker. Kok opp vannet, dryss på grynene og kok til de er møre. Suppa kan smakes til med saft eller rester av syltetøy og sukker. Det er viktig at ikke suppa blir for sterk. Om du vil, kan du koke oppskårne epler, plommer eller rabarbra i suppa. Det der vil gi havregrøt. Når jeg koker havregrøt til poden min bruker jeg 1,5 dl gryn og 2,5 dl vann så 1 dl gryn og 2 dl væske vil bli veldig tykt vil jeg tro. 0 Siter
Gjest Denne er kanskje bedre Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Ingredienser: 100 g stenfrie svisker, 2 dl havregryn, 5-6 dl vann, 2 ss sukker, 1 dl rispssaft, 5 dl melk. Tilberedning: Legg sviskene i bløt en times tid. Kok dem så i bløtleggingsvannet til de blir myke. Bland havregrynene i vann og fløtemelk. Ha i sukker, og la suppen koke til grynene har svellet ut. Smak suppen til med saft og ha i sviskene. Suppen kan serveres både kald og varm. 0 Siter
Dorthe Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Er det slik vi får på barsel etter å ha fått barn? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.