Gå til innhold

Tartar


Anbefalte innlegg

Gjest gunnaa
Skrevet

Hvordan tilbereder man dette, og hvilket tilbehør?

Skrevet

RÅ kjøttdeig i disse tider !!??

Man bør aldri bruke kjøttdeig til tartar, urk! Jeg kjøper et godt biffstykke og hakker opp selv. Jo renere kjøtt, jo bedre.

Mrs. Wallace
Skrevet

Jeg vil anbefale tunfisktartar - særligg i disse dager. Skikkelig snadder!

(...og for ordens skyld: Nei, ikke med sånn kjip tunfisk på boks.)

:o)

Gjest gunnaa
Skrevet

Jeg vil anbefale tunfisktartar - særligg i disse dager. Skikkelig snadder!

(...og for ordens skyld: Nei, ikke med sånn kjip tunfisk på boks.)

:o)

Det har jeg smakt. Håbrand-kjøtt var faktisk bedre enn tunfisk.

Gjest spyogdrit
Skrevet

Man bør aldri bruke kjøttdeig til tartar, urk! Jeg kjøper et godt biffstykke og hakker opp selv. Jo renere kjøtt, jo bedre.

Hmm... hvis den farlige bakterien skyldes urenslighet ifm slaktingen, da kan den vel opptre såvel i kjøttdeigen som i indrefileten?

Skrevet

Hmm... hvis den farlige bakterien skyldes urenslighet ifm slaktingen, da kan den vel opptre såvel i kjøttdeigen som i indrefileten?

Bakteriene vil stort sett befinne seg på utsiden av biffstykket.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...