Gjest gunnaa Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Hvordan tilbereder man dette, og hvilket tilbehør? 0 Siter
Gjest Diselle Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=11940&mnu1=&mnu2= 0 Siter
Gjest LucySky Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=11940&mnu1=&mnu2= Yuck! Det hadde jeg minst av alt spist nå! 0 Siter
nanna Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 RÅ kjøttdeig i disse tider !!?? Man bør aldri bruke kjøttdeig til tartar, urk! Jeg kjøper et godt biffstykke og hakker opp selv. Jo renere kjøtt, jo bedre. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Jeg vil anbefale tunfisktartar - særligg i disse dager. Skikkelig snadder! (...og for ordens skyld: Nei, ikke med sånn kjip tunfisk på boks.) ) 0 Siter
Gjest gunnaa Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Jeg vil anbefale tunfisktartar - særligg i disse dager. Skikkelig snadder! (...og for ordens skyld: Nei, ikke med sånn kjip tunfisk på boks.) ) Det har jeg smakt. Håbrand-kjøtt var faktisk bedre enn tunfisk. 0 Siter
Gjest spyogdrit Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 Man bør aldri bruke kjøttdeig til tartar, urk! Jeg kjøper et godt biffstykke og hakker opp selv. Jo renere kjøtt, jo bedre. Hmm... hvis den farlige bakterien skyldes urenslighet ifm slaktingen, da kan den vel opptre såvel i kjøttdeigen som i indrefileten? 0 Siter
nanna Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 Hmm... hvis den farlige bakterien skyldes urenslighet ifm slaktingen, da kan den vel opptre såvel i kjøttdeigen som i indrefileten? Bakteriene vil stort sett befinne seg på utsiden av biffstykket. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.