Gjest Bjitte Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Spiser dere det i disse dager? alt med "kjøttdeig" har jeg litt angst for... 0 Siter
Gjest PandaMiranda Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Bare tenk på dette: ecoli-infisert kjøttdeig med fugleinfluensa??? Ville ikke tatt sjansen hvis den sier kvekk-kvekk, i hvert fall... 0 Siter
Gjest Bjitte Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Bare tenk på dette: ecoli-infisert kjøttdeig med fugleinfluensa??? Ville ikke tatt sjansen hvis den sier kvekk-kvekk, i hvert fall... ikke si sånn da!! 0 Siter
Gjest goy Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Den sikreste tiden å kjøpe kjøttdeig på er NÅ! - Det er NÅ det er skikkelig fokus på renslighet, kontroller, etc. på steder hvor det lages kjøttdeig. 0 Siter
Gjest PandaMiranda Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 ikke si sånn da!! He-he-he... Men det går sikkert bra. Jeg for min del spiser all slags mat så lenge ikke vi får noen konkrete advarsler. Fx er jeg litt skeptisk til Gilde for tida, må jeg innrømme... Men kylling er helt sikkert safe. Her går jo alle inne. Tenk på de stakkars franske fuglebøndene - de måtte slakte millioner av fugl fordi det var utbrudd et sted. Tror nok det passes rimelig godt på. Men hvis du likevel er usikker, vil jeg anbefale deg å steke maten ekstra lenge - det som er ordentlig gjennomstekt burde uansett ikke være farlig. (Med mindre de har munn- og klovsyke, da...) (neida, bare fleiper, jeg-!) 0 Siter
Atene Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 He-he-he... Men det går sikkert bra. Jeg for min del spiser all slags mat så lenge ikke vi får noen konkrete advarsler. Fx er jeg litt skeptisk til Gilde for tida, må jeg innrømme... Men kylling er helt sikkert safe. Her går jo alle inne. Tenk på de stakkars franske fuglebøndene - de måtte slakte millioner av fugl fordi det var utbrudd et sted. Tror nok det passes rimelig godt på. Men hvis du likevel er usikker, vil jeg anbefale deg å steke maten ekstra lenge - det som er ordentlig gjennomstekt burde uansett ikke være farlig. (Med mindre de har munn- og klovsyke, da...) (neida, bare fleiper, jeg-!) Kylling har aldri vært safe. Er det noe jeg er nøye med, så er det kyllingkjøtt. Men varmebehandler man skikkelig, og holder rått kjøtt unna ferdiglaget mat (inkludert å ikke blande redskaper og skjærefjeler), så er det ikke noe problem verken med kylling eller vanlig kjøttdeig. 0 Siter
nanna Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Kylling har aldri vært safe. Er det noe jeg er nøye med, så er det kyllingkjøtt. Men varmebehandler man skikkelig, og holder rått kjøtt unna ferdiglaget mat (inkludert å ikke blande redskaper og skjærefjeler), så er det ikke noe problem verken med kylling eller vanlig kjøttdeig. Mm. Jeg er ekstra nøye med kylling- og svinekjøtt. 0 Siter
Gjest mittet Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Jeg har spist mer kjøttdeig nå enn på lenge. Har spist spagetti og pizza annenværdag tror jeg. 0 Siter
Gjest PandaMiranda Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Kylling har aldri vært safe. Er det noe jeg er nøye med, så er det kyllingkjøtt. Men varmebehandler man skikkelig, og holder rått kjøtt unna ferdiglaget mat (inkludert å ikke blande redskaper og skjærefjeler), så er det ikke noe problem verken med kylling eller vanlig kjøttdeig. Det som kan være en risiko med kylling, er jo salmonella. Men det har nesten aldri vært noe problem i Norge - da må man gjerne lenger syd. 0 Siter
Atene Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Det som kan være en risiko med kylling, er jo salmonella. Men det har nesten aldri vært noe problem i Norge - da må man gjerne lenger syd. Vet det. Men e.coli har også "nesten aldri" vært noe problem i Norge. Og nå mister mange hodet fullstendig. Jeg spiser både kylling og kjøttdeig. Fortsatt. Poenget er bare å behandle maten riktig. 0 Siter
Gjest Hanneline Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Kyllingkjøttdeig har jeg alltid spist. Men når jeg og sambo skal spise kjøttdeig sammen, så må han ha vanlig kjøttdeig. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.