Atene Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 Fant en oppskrift med både egg og sukkerlake. De ble _veldig_ gode. *kvalm* Og jeg har fortsatt nesten to hele stekebrett igjen. Så nå lurer jeg på: Hvor lenge holder de seg uten å bli dårlige? 0 Siter
....AV Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 Ganske lenge tror jeg. Naboen lager alltid kokosboller, og vi spiser av dem en god stund i hvertfall, sikkert et par uker. 0 Siter
flisa Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 Du kan ikke bare slenge inn sånn info uten å dele med deg oppskrifta da!!! 0 Siter
Atene Skrevet 18. mars 2006 Forfatter Skrevet 18. mars 2006 Du kan ikke bare slenge inn sånn info uten å dele med deg oppskrifta da!!! http://aperitif.no/index.db2?id=67&oppskriften=11124 Og der sto det jammen at de blir bedre etter noen dager også. Vi får se om det er noen igjen om noen dager. 0 Siter
flisa Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 http://aperitif.no/index.db2?id=67&oppskriften=11124 Og der sto det jammen at de blir bedre etter noen dager også. Vi får se om det er noen igjen om noen dager. Takk! Syns det så litt vanskelig ut jeg . var det det? 0 Siter
Atene Skrevet 18. mars 2006 Forfatter Skrevet 18. mars 2006 Takk! Syns det så litt vanskelig ut jeg . var det det? Overhodet ikke vanskelig. De ble ikke perfekt runde, da, men det gjør vel ingenting? 0 Siter
Gjest Marres Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 Tror jeg skulle ha vært hjemme hos deg ikveld sånn som du baker Bare "ferdig-mat"her....liker ikke sånne som deg som baker så mye - du setter oss late (og ikke fullt så flinke) i et dårlig lys 0 Siter
annegunn Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 De holder seg sikkert lenge nok til at du ikke er kvalm lenger. Hvis ikke kan jeg godt hjelpre deg med å bli kvitt dem 0 Siter
Atene Skrevet 18. mars 2006 Forfatter Skrevet 18. mars 2006 De holder seg sikkert lenge nok til at du ikke er kvalm lenger. Hvis ikke kan jeg godt hjelpre deg med å bli kvitt dem Så du er ikke kvalm mer? Jeg kan sikkert trenge litt økt blodsukker til uken, når jeg igjen skal ta fatt på sentralgrenseteoremet. Du kan sånt, ikke sant? 0 Siter
annegunn Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 Så du er ikke kvalm mer? Jeg kan sikkert trenge litt økt blodsukker til uken, når jeg igjen skal ta fatt på sentralgrenseteoremet. Du kan sånt, ikke sant? Nei, jeg har byttet ut kvalmen med bekkenløsning ;( Sentralgrenseteoremet er riktig institutt men feil avdeling, om du nå tusler rundt der jeg tuslet rundt for noen år siden... 0 Siter
Gjest vioola Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 hehe , lager kokosboller selv , imponert. Forøvrig måtte jeg etter all praten om kokosboller her på dol kjøpe en eske med de. Noe som resulterte i at jeg greide å miste en av mine fake tenner 0 Siter
Atene Skrevet 18. mars 2006 Forfatter Skrevet 18. mars 2006 Nei, jeg har byttet ut kvalmen med bekkenløsning ;( Sentralgrenseteoremet er riktig institutt men feil avdeling, om du nå tusler rundt der jeg tuslet rundt for noen år siden... Nei, det instituttet var jeg også på for noen år siden. Nå er jeg på en høyskole. Men statistikk har jeg ikke lest før. Studerer over nettet, og nå savner jeg virkelig en foreleser som kan forklare dette. Menmen, jeg finner nok ut av det. 0 Siter
annegunn Skrevet 18. mars 2006 Skrevet 18. mars 2006 Nei, det instituttet var jeg også på for noen år siden. Nå er jeg på en høyskole. Men statistikk har jeg ikke lest før. Studerer over nettet, og nå savner jeg virkelig en foreleser som kan forklare dette. Menmen, jeg finner nok ut av det. Jeg har ST101, om det het det i din tid, men klarte meg lenge med det. Kan jo ikke drive for mye med sånt som kan brukes til noe i det praktiske liv? 0 Siter
Atene Skrevet 18. mars 2006 Forfatter Skrevet 18. mars 2006 Jeg har ST101, om det het det i din tid, men klarte meg lenge med det. Kan jo ikke drive for mye med sånt som kan brukes til noe i det praktiske liv? Kan det brukes til noe? Obligatorisk fag. Det er ihvertfall uendelig mye mer interessant enn markedsføring (et annet obligatorisk fag). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.