Gjest blue cucumber Skrevet 20. mars 2006 Skrevet 20. mars 2006 Da unngår vi alle dyreprodukter, samt melk og egg. Da skulle vi vel være trygg for både det ene og det andre til vi får mangelsykdommemr av det. 0 Siter
puttelull Skrevet 20. mars 2006 Skrevet 20. mars 2006 Jeg syns også det er skremmende at de gir nye produkter skylda selv om de ikke har funnet e.coli-bakterien i disse spekepølsene. Syns virkelig Mattilsynet har håndtert hele saken kritikkverdig. Enig!:-) Mattilsynet har i høyeste grad gjort alt de har maktet for å spre frykt og til dels hysteri! De har pekt ut en syndebukk/produkter fra dag en, _uten_ å ha funnet bakterier hos dem! Håper de saksøker Mattilsynet _grundig_! 0 Siter
illuminatum Skrevet 20. mars 2006 Skrevet 20. mars 2006 Jeg har vært i flere butikker der ikke all kjøttdeig ble fjernet. Noen steder var det bare en anmerking/lapp ved siden av som ba folk holde seg unna varer med nr. 103. Selv etter at helsetilsynet gikk ut og ba folk holde seg helt unna all kjøttdeig. det er vel bare kjøttdeig produsert mellom 1.1 og 24.2 som er bedt tatt ut av produksjon? 0 Siter
Babette Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Fordi vi andre har stekt det skikkelig... Ja, men hvis det er spekepølsa som er synderen gjelder jo ikke dette. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.