Gjest Emalie Skrevet 20. mars 2006 Skrevet 20. mars 2006 Før var det kjøttdeig, nå er det spekepølse som trekkes bort. Er det usannsynlig at de bruker samme maskiner til å bearbeide kjøttdeig og andre produkter, slik at flere matvarer er infisert? For har alle de smittede spist det samme? *klør meg i hodet*. Blir nok fisk til middag i dag også. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 "Er det usannsynlig at de bruker samme maskiner til å bearbeide kjøttdeig og andre produkter, slik at flere matvarer er infisert?" De fleste anlegg nå er vel så spesialiserte at de lager få produkter, så spekepølse og kjøttdeig kommer ikke fra samme anlegget. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.