Gå til innhold

Hvorfor er de så opptatt av å bare finne EN matvare som er årsaken til smitten?


Anbefalte innlegg

Gjest Emalie
Skrevet

Før var det kjøttdeig, nå er det spekepølse som trekkes bort.

Er det usannsynlig at de bruker samme maskiner til å bearbeide kjøttdeig og andre produkter, slik at flere matvarer er infisert?

For har alle de smittede spist det samme?

*klør meg i hodet*. Blir nok fisk til middag i dag også.

Gjest ChiengMai
Skrevet

"Er det usannsynlig at de bruker samme maskiner til å bearbeide kjøttdeig og andre produkter, slik at flere matvarer er infisert?"

De fleste anlegg nå er vel så spesialiserte at de lager få produkter, så spekepølse og kjøttdeig kommer ikke fra samme anlegget.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...