fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Vi skal ha fullkornsspaghetti, med kjøttsaus og salat til. Har akkurat vært oppe i kjøleskapet og sett hvilken karbonadedeig mannen min hadde kjøpt - og det var GILDE. Han er ikke skyggeredd den mannen . Tror jeg skal steke og koke kjøttsausen veldig godt! 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Vi skal ha hjemmelagde kjøttboller (laget av kyllingkjøttdeig) i brun saus, med masse grønnsaker og poteter. Mm, ble rent sulten jeg. Men ennå et par timer til middag. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 Vi skal ha hjemmelagde kjøttboller (laget av kyllingkjøttdeig) i brun saus, med masse grønnsaker og poteter. Mm, ble rent sulten jeg. Men ennå et par timer til middag. Gleder meg veldig til middag, men jeg syns faktisk mannen min kunne valgt en annen karbonadedeig enn Gilde Vi skulle heller kjøpt kyllingkjøttdeig. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 Pølsegratengen står i ovnen her. Gildepølser??? 0 Siter
Gjest LucySky Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Vi skal ha hjemmelagde kjøttboller (laget av kyllingkjøttdeig) i brun saus, med masse grønnsaker og poteter. Mm, ble rent sulten jeg. Men ennå et par timer til middag. Rester. Kalve-et-eller-annet på søndag, og mannen i huset lagde en sinnssykt god saus. Vi tenkte vi kunne steike kylingsbryst og ha i restesausen. Erter eller brekkbønner til, tror jeg. Det er ikke min tur til å lage middag i dag. 0 Siter
Cinnamona Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Gleder meg veldig til middag, men jeg syns faktisk mannen min kunne valgt en annen karbonadedeig enn Gilde Vi skulle heller kjøpt kyllingkjøttdeig. Sikker på det? Hva om fugleinfluensaen har kommet uten at vi vet det? 0 Siter
flowy Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Jeg tror ikke det blir noe middag på meg i dag. Er matforgiftet... 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Gildepølser??? Må skjønne det er Gilde Neida - Nordfjord. (Måtte gå og sjekke) He he... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Det vanker taco på meg har jeg hørt rykter om. Laga av kyllingkjøttdeig. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 Sikker på det? Hva om fugleinfluensaen har kommet uten at vi vet det? Ja, ja... jeg skal ihvertfall ikke krydre kjøttdeigen 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 Det vanker taco på meg har jeg hørt rykter om. Laga av kyllingkjøttdeig. Var det Gilde og Prior som skulle slås sammen forresten? Vet neimen ikke om det er så lurt med sånn kyllingkjøttdeig heller! 0 Siter
Cinnamona Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Ja, ja... jeg skal ihvertfall ikke krydre kjøttdeigen Nei, det er vel best å la være. Fra spøk til alvor, her i huset har vi spist kjøttprodukter fra Gilde som vanlig, og det blir vel grillpølser til middag i dag. Har ingen barn, og de fleste friske, voksne mager tåler jo "farlige" E.Coli-bakterier. God middag! 0 Siter
kizmiaz Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Det blir noe fiskebaserte greier. Og eventuelt noe vegetarbasert. Som de siste to-tre ukene. Vi har nesten helt slutta med kjøttmat, dog midlertidig. Det frister overhodet ikke for tiden. Matlysten min er veldig vàr for sånne nyheter som har vært i det siste. 0 Siter
Gjest hallow :o) Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Ja, ja... jeg skal ihvertfall ikke krydre kjøttdeigen Krydderet har du vel hatt i skapet / hylla lenge og brukt flere ganger før uten å bli syk så det skulle vel ikke dukke opp problemer med det i dag heller. Iflg. de som har greie på det har det aldri vært tryggere å spise kjøttdeig enn i disse dager da den kontrolleres bedre en noensinne. Lykke til med middagen! Jeg håper jeg ser innlegg fra deg her i morgen ;o) Forøvrig skal jeg lage amerikansk gryte med kylling-kjøttdeig - eller kjøttdeig av svin. Kan være farlig krydder der også - i Toro-posen, men jeg tar sjansen ...! 0 Siter
Gjest eksotisk Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Forrett: Røkt gjøk med løk. Hovedrett: Indisk. Røkt sihk. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 Nei, det er vel best å la være. Fra spøk til alvor, her i huset har vi spist kjøttprodukter fra Gilde som vanlig, og det blir vel grillpølser til middag i dag. Har ingen barn, og de fleste friske, voksne mager tåler jo "farlige" E.Coli-bakterier. God middag! Jada, vi har faktisk ikke blitt fanatiske på det vi heller. Vi har fire barn vi da, men håper at det er som de sier at bakteriene dør ved riktig varmebehandling for det gjør vi alltid. Jeg skal kose meg med spaghettien, den med fullkorn er bare så mye bedre enn den andre også 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Var det Gilde og Prior som skulle slås sammen forresten? Vet neimen ikke om det er så lurt med sånn kyllingkjøttdeig heller! Jammenherregud,a! Er det i det hele tatt trygt å spise NOE? 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 Det blir noe fiskebaserte greier. Og eventuelt noe vegetarbasert. Som de siste to-tre ukene. Vi har nesten helt slutta med kjøttmat, dog midlertidig. Det frister overhodet ikke for tiden. Matlysten min er veldig vàr for sånne nyheter som har vært i det siste. Bare husk at det ikke anbefales å spise fet fisk til middag mer enn 1 gang pr. uke nå pga. alle tungmetallene Det blir vanskeligere og vanskeligere det her! 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 Jammenherregud,a! Er det i det hele tatt trygt å spise NOE? NEI! Men jeg tror det er enda farligere å ikke spise noe i det hele tatt 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.