mariaflyfly Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 NEI! Men jeg tror det er enda farligere å ikke spise noe i det hele tatt Jeg tror du har rett. 0 Siter
Gjest sol etter regn Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Thailandsk kyllingsuppe. Chicken Tom Kha *slurp* 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 [quote name=hallow )' timestamp='1142950743' post='3040588] Krydderet har du vel hatt i skapet / hylla lenge og brukt flere ganger før uten å bli syk så det skulle vel ikke dukke opp problemer med det i dag heller. Iflg. de som har greie på det har det aldri vært tryggere å spise kjøttdeig enn i disse dager da den kontrolleres bedre en noensinne. Lykke til med middagen! Jeg håper jeg ser innlegg fra deg her i morgen ;o) Forøvrig skal jeg lage amerikansk gryte med kylling-kjøttdeig - eller kjøttdeig av svin. Kan være farlig krydder der også - i Toro-posen, men jeg tar sjansen ...! Vi bruker Dolmiosaus og den er det jo krydder i. Håper de har sjekket det. Spiste samme sausen helle helgen på flyflys pizza og har ikke merket annet enn svake smerter i nyre-regionen i dag og i går, men det går vel over? 0 Siter
MsSophie Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Thailandsk kyllingsuppe. Chicken Tom Kha *slurp* Hvordan lager du det? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Vi bruker Dolmiosaus og den er det jo krydder i. Håper de har sjekket det. Spiste samme sausen helle helgen på flyflys pizza og har ikke merket annet enn svake smerter i nyre-regionen i dag og i går, men det går vel over? Sånn pizza er det i grunnen lenge sida vi har hatt... *lengselsfull* 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Gleder meg veldig til middag, men jeg syns faktisk mannen min kunne valgt en annen karbonadedeig enn Gilde Vi skulle heller kjøpt kyllingkjøttdeig. Vi har spist gilde-produkter som vanlig denne tida vi. Men vi pleier ikke å bruke vanlig kjøttdeig, lenge siden vi sluttet med det. Vi bruker for det meste karbonadedeig, og kyllingkjøttdeig innimellom. På lørdag spiste vi f.eks gilde karbonader. Til og med 4-åringen vår. Men passer så klart ekstra godt på at alt er skikkelig gjennomstekt. Og så klart hygienen ellers, så som å ikke bruke samme kniv/bestikk på rått og stekt kjøtt. Så kos deg med karbonadedeigen i dag du, bare stek og kok den godt i sausen. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 Sånn pizza er det i grunnen lenge sida vi har hatt... *lengselsfull* Alle ungene (og de voksne) hjemme hos oss har helt dilla. Den er bestillt til fredag også. Den er bare fantastisk god. Takk for at jeg fikk "holet" til meg denne oppskriften. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Alle ungene (og de voksne) hjemme hos oss har helt dilla. Den er bestillt til fredag også. Den er bare fantastisk god. Takk for at jeg fikk "holet" til meg denne oppskriften. Så hyggelig at dere liker den! Det er jo egentlig nabo'n som skal ha æren for oppskrifta, dah. 0 Siter
kizmiaz Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Bare husk at det ikke anbefales å spise fet fisk til middag mer enn 1 gang pr. uke nå pga. alle tungmetallene Det blir vanskeligere og vanskeligere det her! Ehm...nei, det blir nok mager fisk, ja:-)Fiskegryte med ris og purre og tomat. Apropos: Før helga sto jeg på ICA med Gilde Morrpølsepakke i hånda og leste på innholdet. La den i handlekurven, tenkte at barna gjerne ville like litt sånn pølsesnadder til en forandring.....så kom det over meg at nei, ville ikke ha den likevel! Det var bare noe som sa meg "Ikke kjøp den". Lett å si i ettertid, men jeg hadde faktisk klarsyn i dette øyeblikket. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Skrevet 21. mars 2006 Så hyggelig at dere liker den! Det er jo egentlig nabo'n som skal ha æren for oppskrifta, dah. http://home.online.no/~tfevan/foto/album/5/5l.htm Gi han en bukett fra meg (håper linken virker da) 0 Siter
Sofline Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Bakte rotfrukter med kokt skinke (den må jo spises før den blir dårlig). 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 [quote name=hallow )' timestamp='1142950743' post='3040588] Krydderet har du vel hatt i skapet / hylla lenge og brukt flere ganger før uten å bli syk så det skulle vel ikke dukke opp problemer med det i dag heller. Iflg. de som har greie på det har det aldri vært tryggere å spise kjøttdeig enn i disse dager da den kontrolleres bedre en noensinne. Lykke til med middagen! Jeg håper jeg ser innlegg fra deg her i morgen ;o) Forøvrig skal jeg lage amerikansk gryte med kylling-kjøttdeig - eller kjøttdeig av svin. Kan være farlig krydder der også - i Toro-posen, men jeg tar sjansen ...! Men de tar jo bare stikkprøver av kjøttdeigen? 0 Siter
carma Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Blir dårlig med middag her i dag, tror jeg... Er alene hjemme og selv om matlysta er stor så er matlage-lysta heller dårlig :-p 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Blomkålsuppe med bacondryss og godt brød. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Håpet å få noen ideer fra denne tråden men tja.. det var egentlig ingenting som fristet akkurat idag. Vurderer å lage nachos men hadde det for bare noen dager siden..hmmm 0 Siter
Lucretia Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Jammenherregud,a! Er det i det hele tatt trygt å spise NOE? Santa Maria har en pose som heter "Vegetarian taco mix with soy protein". Bland den med hermetiske tomater og vann (står på pakken), og det blir akkurat som finhakket kjøttdeig med tacokrydder. Kjempegodt! Mulig den bare er å få tak i på de store butikkene (Maxi, Meny, Ultra, noen Mega'er etc.) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Har nettopp spist lapskaus og er overmett. :-) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 21. mars 2006 Skrevet 21. mars 2006 Thailandsk kyllingsuppe. Chicken Tom Kha *slurp* Lager du den like sterk som den serveres i Thailand? Hadde svettebyger i flere timer etter å ha spist den suppa i Bangkok en gang. :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.