Mrs. Wallace Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Forrett: kamskjell med hvitvinsrisotto Hovedrett: andebryst med portvinssaus og sopplasagne Dessert: sjokoladefondant og friske bringebær 0 Siter
annegunn Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=7380 http://www.artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_VIS&item=10416415 http://www.artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_VIS&item=10139860 Hmm... Den siste så da vanvittig kjent ut? 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=7380 http://www.artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_VIS&item=10416415 http://www.artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_VIS&item=10139860 Å hjelpes, nå fikk jeg lyst på gourmetmiddag! :-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Romantisk middag for to: Hummer og champagne :-). Trenger ikke flere retter da... 0 Siter
annegunn Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Forrett: Parma- eller serranoskine, salat laget av skikkelige tomater, paprika, ruccola og marinert fetaost. Hell litt av oljen til fetaosten over salaten. Eller: Flyndremousse med kremet tomatsaus - det spiste vi forrige tirsdag, og var utrolig godt. Hovedrett: Hjemmelaget fransk fiskesuppe, risotto alla flyfly, helstekt indrefilet, andebryst... Ost: manchego, St. Agur, tallegio og en god brie. Dessert, om du trenger det etter osten: Gjerne sjokoladefondant (det var min ide først, assa, ikke flyfly sin), med hjemmelaget vaniljeiskrem. Det hadde vi også sist tirsdag. Ute av trening når det gjelder vintips, er jeg redd... 0 Siter
Lillemus Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Nå leste jeg litt for fort, jeg trodde du skulle lage en romantisk middag og servere til dere og svigers sammen... *Hihi* 0 Siter
Sofline Skrevet 22. mars 2006 Forfatter Skrevet 22. mars 2006 Nå leste jeg litt for fort, jeg trodde du skulle lage en romantisk middag og servere til dere og svigers sammen... *Hihi* Nei-nei, så ille er det ikke... :-) 0 Siter
serendipity Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Forrett: Hvitløks marinert Scampi, evt. ulike type rogn og kaviar, med rødløk, rømme og kokte egg. Hovedrett: Andebryst Eller indrefilèt av kalv. Dessert: Hjemmelaget vaniljeis med egglikør saus. 0 Siter
annegunn Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Forrett: Hvitløks marinert Scampi, evt. ulike type rogn og kaviar, med rødløk, rømme og kokte egg. Hovedrett: Andebryst Eller indrefilèt av kalv. Dessert: Hjemmelaget vaniljeis med egglikør saus. Kalv indrefilet? Hvor? Jacobs? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Forrett: Parma- eller serranoskine, salat laget av skikkelige tomater, paprika, ruccola og marinert fetaost. Hell litt av oljen til fetaosten over salaten. Eller: Flyndremousse med kremet tomatsaus - det spiste vi forrige tirsdag, og var utrolig godt. Hovedrett: Hjemmelaget fransk fiskesuppe, risotto alla flyfly, helstekt indrefilet, andebryst... Ost: manchego, St. Agur, tallegio og en god brie. Dessert, om du trenger det etter osten: Gjerne sjokoladefondant (det var min ide først, assa, ikke flyfly sin), med hjemmelaget vaniljeiskrem. Det hadde vi også sist tirsdag. Ute av trening når det gjelder vintips, er jeg redd... Flyndremousse? *interessert* Sjokoladefondanten var din idé, det er riktig. Men jeg hadde allerede spist den 3 ganger. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Hmm... Den siste så da vanvittig kjent ut? Seffer'n. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Forrett: kamskjell med hvitvinsrisotto Hovedrett: andebryst med portvinssaus og sopplasagne Dessert: sjokoladefondant og friske bringebær Åhhhh, NÅ blei jeg sulten, ja! Jeg får tårer i øya bare ved tanken på kamskjell. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Åhhhh, NÅ blei jeg sulten, ja! Jeg får tårer i øya bare ved tanken på kamskjell. Ja, det er sykt godt. *smatter henført* 0 Siter
annegunn Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Flyndremousse? *interessert* Sjokoladefondanten var din idé, det er riktig. Men jeg hadde allerede spist den 3 ganger. Ja, vi har en oppskrift i en fransk kokbok her om du er interessert... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Ja, vi har en oppskrift i en fransk kokbok her om du er interessert... Merci. 0 Siter
annegunn Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Merci. Eventult kan jeg sette det på 'til sommeren'-lista? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Eventult kan jeg sette det på 'til sommeren'-lista? For en god idé! Og vinanbefalingen til...? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Ja, det er sykt godt. *smatter henført* Helt vidundelig! *vann i munnen* 0 Siter
annegunn Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 For en god idé! Og vinanbefalingen til...? Ute av trening.... Men det må bli noe tørt og litt smaksrikt, for å matche tomatene. En god burgunder hade gjort seg, om enn ikke for lommeboka... 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 22. mars 2006 Skrevet 22. mars 2006 Helt vidundelig! *vann i munnen* Tillater meg å smette inn med et spørsmål her - siden du er en slik matkjenner: Hvordan tilbereder du kamskjell? Jeg synes det er så nydelig, men litt kjedelig på min måte: Steker dem i panna, og har på salt og pepper. That's it, liksom. Noen gode - og utprøvde - tips? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.