serendipity Skrevet 23. mars 2006 Skrevet 23. mars 2006 Kalv indrefilet? Hvor? Jacobs? Hos den lokale slakteren ;-) Aldeles nyyyydelig. 0 Siter
serendipity Skrevet 23. mars 2006 Skrevet 23. mars 2006 Kalv indrefilet? Hvor? Jacobs? Vel altså han slakter nok ikke dyra i bakgården da.. 0 Siter
annegunn Skrevet 23. mars 2006 Skrevet 23. mars 2006 Vel altså han slakter nok ikke dyra i bakgården da.. Hehe... Det siste kalvekjøttet vi spiste (som forøvrig også var forrige tirsdag...) var nemlig kjøpt på Harrytur, og vi fikk spørsmål om hvor vi hadde fått tak i det. Men det var ikke akkurat indrefilet, nei... 0 Siter
serendipity Skrevet 23. mars 2006 Skrevet 23. mars 2006 Hehe... Det siste kalvekjøttet vi spiste (som forøvrig også var forrige tirsdag...) var nemlig kjøpt på Harrytur, og vi fikk spørsmål om hvor vi hadde fått tak i det. Men det var ikke akkurat indrefilet, nei... Prisen er jo ganske stiv, men er det noe jeg ikke tenker på å spare penger på er det mat. MEN vi har ikke indrefilèt av kalv særlig ofte akkurat, men det er av andre grunner ;-) Jeg lager ikke så ofte gourmet midager til meg og gubben må jeg villig innrømme. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 23. mars 2006 Skrevet 23. mars 2006 Tillater meg å smette inn med et spørsmål her - siden du er en slik matkjenner: Hvordan tilbereder du kamskjell? Jeg synes det er så nydelig, men litt kjedelig på min måte: Steker dem i panna, og har på salt og pepper. That's it, liksom. Noen gode - og utprøvde - tips? Jeg er ikke noen stor matkjenner, men er veldig glad i god mat. Kamskjell har jeg spist på samme måten som du beskriver, kanskje pensla med litt olivenolje før grilling/steiking. Det går også an å bruke det opi en skalldyrsuppe, det er kjempegodt. Ellers fant jeg noe som hørtes ut til å være virkelig verd å forsøke her: http://www.aperitif.no/index.db2?dosok=1&doadv=0&result=1&vistype=3&match=kamskjell&oppskriften=75531&artikkel=&bartender=&kokebok=ja&pollisten= 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 23. mars 2006 Skrevet 23. mars 2006 Jeg er ikke noen stor matkjenner, men er veldig glad i god mat. Kamskjell har jeg spist på samme måten som du beskriver, kanskje pensla med litt olivenolje før grilling/steiking. Det går også an å bruke det opi en skalldyrsuppe, det er kjempegodt. Ellers fant jeg noe som hørtes ut til å være virkelig verd å forsøke her: http://www.aperitif.no/index.db2?dosok=1&doadv=0&result=1&vistype=3&match=kamskjell&oppskriften=75531&artikkel=&bartender=&kokebok=ja&pollisten= Tusen takk! Der var det sinnsykt mye godt, som må prøves! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.